Trilyonluk teklif

Güncelleme Tarihi:

Trilyonluk teklif
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Uluslararası haber ajansı AFP'nin Londra kaynaklı haberine göre, ünlü İngiliz kulübü, iki Türk yıldızı renklerine bağlayarak kadrosunu daha da güçlendirmek istiyor. Hakan Şükür ve Abdullah'ın da teklife sıcak baktıkları belirtildi.

AFP'NİN HABERİ

4İngiltere'de önceki gün Lig Kupası'nı kazanan ünlü Chelsea kulübü, Galatasaraylı Hakan Şükür ve Trabzonsporlu Abdullah Ercan'a talip oldu. Uluslararası haber ajansı ‘‘Agency France Press’’ (AFP) Londra kaynaklı haberinde Chelsea'nin iki Türk futbolcusunu sezon sonunda transfer etmek için harekete geçtiğini duyurdu.

7 MİLYON STERLİN

4Haberde, Chelsea'nin iki futbolcu için 7 milyon sterlini gözden çıkardığı, Hakan için 4 milyon sterlin (1.6 trilyon TL) önerdiği, ancak kabul edilmediği, Abdullah için de 3 milyon sterlin (1.2 trilyon TL) önerdiği açıklandı. G.Saray'ın da ‘‘Bir tek resmi teklif aldık o da Chelsea'den. Fakat sezon sonunu bekleyeceğiz’’ dediği ifade edildi.

MUTLULUK DUYARIM

4AFP haberinde, 38 golle geçen yıl Türkiye'de gol kralı olan, bu sezon da 24 golle yarışta ilk sıradaki Hakan'ın ‘‘İngiltere Süper Ligi benim için harika olur. Çünkü futbol benim gibi asla durmadan 90 dakika oynanıyor. Ada'da forma giymekten büyük mutluluk duyarım’’ sözlerine yer verdi.

YILDIZLAR ORDUSU

4Abdullah'ın da ‘‘Menajerim bu günlerde gelen bir çok teklifle ilgileniyor. Bunların içinde Chelsea de var. Chelsea'ye formasını giymekten mutluluk duyacağımı söyledim’’ dediğini belirten AFP, İngiliz kulübünün iki Türk yıldızla oyuncu-menajer Vialli, Hughes ve Zola'lı kadrosunu güçlendirmeyi hedeflediğini yazdı.

İNGİLİZ KANCASI

Trabzonspor'un milli solaçığı Abdullah'ı özellikle İngiliz kulüpleri renklerine bağlamak için çaba harcıyor. Chelsea, Abdullah'ın transferine 3 milyon sterlin (1.2 trilyon TL) ayırdı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!