Tribünde suşi keyfi

Geçtiğimiz pazar akşamı Ali Sami Yen Stadı’ndaydım.

Galatasaray-Beşiktaş maçını Galatasaray’ın locasında seyrettim. Adı Hülya Avşar’la anılan tekstilci işadamı Ali Güven ve Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan da aynı locadaydı... Yan tarafta ise Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül vardı. Maçla birlikte bizim locada müthiş bir servis başladı! Koçarslan ve Güven, buraya tabaklar dolusu suşi /images/100/0x0/55eb5129f018fbb8f8b976a7getirmişti ve Reina’nın aşçısına hazırlatılan suşiler elbette yan locadakilere de ikram edildi. Maç boyunca ikram hiç kesilmedi desem yeridir. Öte yandan, kalabalığa karışmak istemediğinden midir bilmem, Ali Güven maçın son dakikalarını beklemeden stattan ayrıldı.

Doğum günü hediyesi unutulmadı

Pink, geçtiğimiz cuma akşamı Parkorman’da, Colins co-sponsorluğunda bir konser verdi. Manken Tuğçe Güder de hayranı olduğu şarkıcıyı izlemeye, Colins Görsel Tasarım Müdürü Erdal Güvenç’in davetlisi olarak gitmişti. Öte yandan aynı akşam ünlü popçu sahnede doğum gününü kutladı. Bu detayı da atlamayan Colins Kurumsal İletişim Müdürü Sevda Malkoç Çayır ile Görsel Tasarım Müdürü Erdal Güvenç, Pink’e özel tasarlanan ürünlerden oluşan bir hediye paketiyle sanatçının doğum gününü kutladılar.

Dikkat Melis geliyor

Melis Murathanoğlu ile Ceyla Gölcüklü, geçtiğimiz haftalarda Bodrum-Türkbükü’ndeki Ship a Hoy adlı mekanda kavgaya tutuşmuştu. Araya giren kişilerin bile ayırmakta güçlük çektiği kavga, uzun süre manşetlerden inmedi. Gerçi bu konu kapandı, ama Melis Hanım’ın namı hálá yürüyor! Geçtiğimiz gün Çırağan Sarayı’ndaki bir davete katılan Murathanoğlu’nu görenler, kendi aralarında "İşte o kadın, Ceyla’yı hırpalayan" diye fısıldayıp durdular.

Tecrübe konuşuyor

Azizoğlu Halkla İlişkiler Şirketi’nin sahibi Ayşe Azizoğlu, yıllardır sektörün zirvesindeki isimlerden biri... Azizoğlu’nun önceki gün İstinye Koyu’nda bağlı duran Halas Yatı’nda Zen Mücevher firması için verdiği davetin detayları da uzun süre akıllardan silinmeyeceğe benziyor.

Estetik yaptırdı

Emel Müftüoğlu, iki gün önce estetik operasyon için bıçak altına yattı. Sosyetenin estetikçisi olarak tanınan Serdar Eren’e giden ünlü şarkıcı, klinikten göz altı torbalarını aldırtmış ve yüzünü gerdirtmiş olarak ayrıldı.

Saroz’da şifa arıyor

Bir süredir Ela-Alaattin Koşar çiftinin ayrıldığına dair dedikodular duyuyordum. Söylenenlere göre Alaattin Bey evden ayrılmış, Saroz’daki evine yerleşmiş ve bundan böyle de hayatını orada sürdürmeye karar vermişti. İddialar kulaktan kulağa yayılınca, Ela Hanım işin aslını anlatmak durumunda kaldı. Meğer Alaattin Koşar prostat kanseriymiş ve beş yıldır bu hastalıkla mücadele ediyormuş. Doğal ve stresten uzak bir yaşamın tedavisine destek vereceğini düşündüğü için de Saroz’a gitmiş. Sigara ve alkol kullanmıyor, masasında sadece organik besinlere yer veriyormuş. Evden ayrılmasının sebebi işte buymuş. Ben de buradan Alaattin Bey’e acil şifalar diliyorum.

Üçüncüyü istiyorlar

Bahar-Ozan Şer çifti üç yıl önce Paris’te evlenmişti. Çocukları çok seven çift, üç yıl içinde iki çocuk sahibi oldu, ama bu da onlara yetmedi. Öğrendiğime göre ikinci bebeğini geçen yıl Miami’de dünyaya getiren Bahar Hanım, üçüncü kez anne olmak istiyormuş.

Yalıda evlendiler

Kanal D İş Geliştirme bölümünde görevli Sisyan Aral Kasparian ile bankacı Can Özinci, önceki gün Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen törenle evlendi. Düğün davetine yaklaşık 400 davetli katıldı. Beykoz Belediye Başkanlığı evlendirme memuru tarafından kıyılan nikahta gelinin şahitliğini Sema Doğan, damadın şahitliğini ise Bülent Özaydınlı yaptı.

Büyük gün yarın

Denim dünyasının sıra dışı markası G-Star, Türkiye’deki ilk mağazasını yarın Kanyon’da açıyor. Kendine has tarzı ile zevk ve stil sahibi alışveriş tutkunlarının artık G-Star ürünlerini almak için yurtdışına çıkmalarına gerek kalmayacak.

Ayrılık yok

Zaman zaman Melissa Mızraklı ile sevgilisi Umut Elçioğlu’nun yollarını ayırdıklarına dair söylentiler duyuyorum. Geçtiğimiz yaz yine bu tür bir dedikoduyu Türkbükü’nde birlikte tatil yaparak yalanlayan çifte önceki akşam Reina’da rastladım. Ayrılık dedikodularına inat çok mutlu görünüyorlardı ve bu ilişkinin hiç de kısa ömürlü olmayacağı her hallerinden belliydi.

Dünyayı dolaştılar

Feryal-Kemal Gülman çifti, aylar süren yaz tatillerini noktaladı ve nihayet İstanbul’a döndü. Bodrum’da başlayıp Fransa’nın Cote d’Azour sahillerinde uzanan seyahatleri boyunca Cannes, Nice ve Monaco’ya da uğrayan çift, daha sonra Miami’ye uçup gemiyle Orta Amerika turu da yaptı.
Yazarın Tüm Yazıları