Transferlerin performanıs memnun etti

Güncelleme Tarihi:

Transferlerin performanıs memnun etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2012 13:57

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kulüp başkanı Çağatay Kalkancı, yeni transferlerinin ortaya koyduğu performansın, kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Hollanda'da kamp yapan turuncu-lacivertli takımı ziyaret eden Kalkancı, teknik heyetin raporu doğrultusunda nokta transferler yaptıklarını ifade ederek, “Transferlerimiz kamp süresince iyi bir uyum süreci geçirdi ve hazırlık maçlarında bizi memnun eden bir performans ortaya koydu. Takım olarak iyi bir uyumumuz var. Hedefimiz doğrultusunda iyi bir sezon geçirmek için nokta transferler yaptık. Umarım takım olarak iyi bir sezon geçiririz” dedi.

Kalkancı, Hollanda kampında teknik direktör Carlos Carvalhal ve yeni transferler Eduardo Carvalho, Andre Geraldes, Kemal Tokak ve Hakan Canbazoğlu ile birlikte poz verdi.

Turuncu-lacivertli takım, Portekizli kaleci Eduardo Carvalho'yu İtalya'nın Genoa takımında 1 yıllığına kiralarken, Rio Ave'den transfer ettiği Andre Geraldes ve Samsunspor'dan renklerine kattığı Kemal Tokak ile 5'er yıllık, Nazilli Belediyespor'dan kadrosuna dahil ettiği genç kaleci Hakan Canbazoğlu ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!