Transferin gözdeleri

Güncelleme Tarihi:

Transferin gözdeleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2007 00:00

Hürriyet’in 15 yıldır süregelen klasiği Transferin Gözdeleri yazı dizisini yine usta yazarımız KORKUT GÖZE’nin kaleminden okuyacaksınız.

Haberin Devamı

VOLE’nin sponsorluğunu yaptığı bu dizide gönül verdiğiniz gözdelerin teknik özellikleri, hobileri ve bilmediğiniz yönleri ile tanışacaksınız. Yarın ilk yazı F.Bahçe’nin Real Madrid’den transfer ettiği Roberto Carlos.

1 - ROBERTO CARLOS

FENERBAHÇE

ATTIĞI şutun hızı 140 kilometreyi buluyor. Aynı hızı sosyal yaşamında da gösteriyor. Son sevgilisi 2006 Brezilya güzeli Jane Borges. 34 yaşındaki dünya yıldızı Roberto Carlos, "Bu ciğerler beni 4-5 yıl daha taşır " diyor.

2 - CASSIO LINCOLN

GALATASARAY

HAVASINDA ve günündeyse Lincoln’ü izlemek büyük bir keyif. Ya kafası bozuksa... O gün Brezilyalı yıldızın yanına hiç yaklaşmayın. Bir özel maç organize etti. Toplanan parayla 7 ton yiyecek satın alıp fakirlere dağıttı.

3 - RODRIGO TELLO

BEŞİKTAŞ

YAŞAMIN en kötü tokatını 15 yaşındayken yedi. Colo Colo takımında oynarken bir yönetici idman sonrası yanına yaklaştı ve dedi ki... Senden futbolcu olmaz. Tello bu lafın acısını biraz geç de olsa, bir final maçında çıkardı.

4 - TOBIAS LINDEROTH

GALATASARAY

OYUNU başladığı gibi bitiren gerçek bir savaşçı. Arkadaşları Linderoth için "Çin seddi kadar sağlam" derler. 2005-2006 sezonunda İsveç’te yılın sporcusu seçildi. İçki ve eğlence konusunda diğer İskandinavlara oranla daha ölçülü.

5 - COLINKAZIM

FENERBAHÇE

BİR taraftarın Coca Cola piyangosundan kazandığı para Colin Kazım’ın kaderini değiştirdi. Ve bu olaydan sonra onun lakabı Coca Cola Çocuk kaldı. Çocukluğu bir zamanlar sokaklarında ünlü mafya gruplarının kapıştığı Leyton’da geçti.

6 - EDOUARD CISSE

BEŞİKTAŞ

ORTA alanda her pozisyonda oynayabilen bir futbolcu. Gerekirse, savunmada da görev alıyor. PSG’de 7 teknik adam değiştirdi. Oyun stili sert ve tempolu. Taraftarın ilgisi Cisse’nin performansında önemli rol oynayacak.

VE TRANSFERİN DİĞER GÖZDELERİ, KORKUT GÖZE’NİN KALEMİNDEN BİLİNMEYEN VE İLGİNÇ YÖNLERİ İLE HÜRRİYET’TE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!