Transfere sınırsız bütçe

Güncelleme Tarihi:

Transfere sınırsız bütçe
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2011 00:00

“G.Saray’ın bu sene transfere bütçe sınırı koyma lüksü yok. Takımı yeniden yaratmak zorundayız. Yani, biz şu kadar bütçe ayırdık falan diyemeyiz. ”

Haberin Devamı

G.SARAY BAŞKANI iDDiALI KONUŞTU

Chelsea’nin Drogba konusunda bize sözü var. Buffon’un durumu da Drogba’dan farksız

GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal, başarıya ulaşmak için yepyeni bir takım kurmak zorunda olduklarını ve bu uğurda gereken bütün harcamayı yapacaklarını söyledi. Sözcü gazetesinden Ertuğrul Akbaylı’ya verdiği röportajda gündemdeki konulara ilişkin çarpıcı açıklamalar yapan Aysal, şu mesajları verdi:

- İki büyük hayalim var... Birincisi; G.Saray’ı Avrupa’nın ilk 10 takımı içine sokmak. İkincisi ise; bütün statlarda hangi takımdan olursa olsun tüm taraftarların yıllar öncesinde olduğu gibi birlikte maç seyretmesi.
- G.Saray’ın bu sene transfere bütçe sınırı koyma lüksü yok. Çünkü, biz takımı yeniden baştan başa yaratmak zorundayız. Yani, biz şu kadar bütçe ayırdık falan diyemeyiz. Bu nedenle ihtiyacımız kadar bir bütçemiz olacak.
- En az 5-6 ünlü yabancıya ihtiyacımız var. Mesela Drogba... Ama, kulübü Chelsea onu bırakmak istemiyor.
Ancak, Drogba’nın yerinde oynayan birisini aldıkları takdirde bu iş olabilecek. Chelsea’nin bu konuda bize sözü var.
- Juventus kalecisi Buffon’un durumu da Drogba gibi. Kendisiyle görüştük, gelmek istiyor ama kulübüyle kontratı devam ediyor. Juventus ile temas halindeyiz. Halletmeye çalışıyoruz ama zor görünüyor.

Haberin Devamı

Takımın yarıya yakını gidecek

- Buffon olmazsa, elimizde 8-10 tane dünyanın en büyük kalecilerinin isimleri var. O zaman onlardan birini alacağız.
Şu an Kim Kallström de listemizde olan bir oyuncu. Teknik direktörümüz ‘alın’ derse hemen alacağız.
- Ayrıca, Fransız santrfor Djibril Cisse, Fiorentina’dan kalecisi Frey ve Real Betis’in orta saha oyuncusu Emana ile ilgileniyoruz.  Listemizde yerli yabancı 17-18 ünlü futbolcu var. Bunların arasından en iyilerini seçmeye çalışıyoruz.
- Bursasporlu Volkan Şen’le ilgilenmiyoruz. Futbolcularımızın herhalde yarıya yakınını göndereceğiz. Teknik direktörlüğe getirdiğimiz Fatih Terim’in tek alternatifi Mircea Lucescu’ydu. İkincisi yok.

Bu, benim ve Terim’in son şansı

- Bu, benim nasıl son şansımsa, Fatih Hoca’nın da son şansı. Başarılı olmazsam zaten ben kesinlikle kalmam. Ama, ben tuttuğunu koparan bir insanım. Nasıl kendi işimde dövüşe dövüşe başarılı olduysam şimdi de başarılı olacağım.
-  Galatasaray’da liseli-lisesiz ayrımı yapanlar, kendi çıkarlarından başka bir şey düşünmüyorlar, demektir. Bu tür ifadelerden mutlaka kaçınılması gerekmektedir. Gerçek gücümüzü renklerimizden aldığımız asla unutulmamalıdır.

Haberin Devamı

Baros’la ilgili kararı Fatih Terim verecek

DÜN akşam saatlerinde G.Saray’ın Baros’la yollarını ayırdığı yönünde çıkan haberler, sarı  kırmızılı kulübün resmi sitesinden yalanlandı. Baros’un sözleşmesinin devam etmesine rağmen son 2 yılda 34 lig maçında forma giymiş olması ve 2.8 milyon Euro garanti ücret alması rahatsızlık yarattı. Baros’un takımdaki geleceği Terim’in kararına bağlı.

Yönetim toplantısında 14 temsilci belirlenecek

- G.SARAY Kulübü’nün bugün Türk Telekom Arena’da yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında, geçen hafta şekillendirilen 14 kurulun temsilcileri Başkan Aysal tarafından belirlenecek. Aysal, dış ilişkiler ve federasyon temsili kurulunda Faruk Süren, Ergun Gürsoy ve Adnan Öztürk’e yer vermeyi planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!