Transferde sürpriz gelişme

Güncelleme Tarihi:

Transferde sürpriz gelişme
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2008 10:03

Rubin Kazan'a transfer olan Gökdeniz Karadeniz'in transferinde ilginç ayrıntı.

Haberin Devamı

Sabah Gazetesi'nin haberine göre: "Trabzonspor, R.Kazan temsilcisinin yetkisi olmadığı ortaya çıkınca çareyi Gökdeniz'e 8 milyon 700 bin euroluk senet imzalatmakta buldu.

Trabzonspor'dan rekor bir ücretle Rus kulübü Rubin Kazan'a transfer olan Gökdeniz Karadeniz'in transferinde sürpriz bir gelişme yaşanıyor. 8 milyon 700 bin euro gibi astronomik bir ücret karşılığında transfer edilen Gökdeniz için Trabzonspor kulübünün Rubin Kazan'dan teminat mektubu almadığı öğrenildi. Bordo-mavili kulübün transferlerde mutlaka alınan temanit mektubu olmadığı halde, futbolcunun uluslararası lisans iznini verdiği, tedbir olarak da Gökdeniz'e 8 milyon 700 bin euroluk senet imzalattığı bildirildi. Trabzonspor yönetiminin transfer gerçekleşirken yaptığı, "2 milyon 700 bin euro peşinat aldık. 2+2+2 taksitlerle her ayın 15'inde kalan parayı Rubin Kazan'dan tahsil edeceğiz" açıklamasının da gerçeği yansıtmadığı çünkü teminat mektubuna imza atmayan Rubin Kazan'ın halen sorumluluklarını da yerine getirmediği öğrenildi.

Haberin Devamı

TRABZON'UN KORKUSU
Rubin Kazan adına Türkiye'ye gelen Rus yetkilinin resmi kulüp görevlisi olmadığı, elinde de imza sirküsü ya da herhangi bir yetki belgesinin bulunmadığı bildirildi. Bu gelişmeler yaşanırken Trabzonspor da zor durumda kalmamak için futbolcusu Gökdeniz'e 8 milyon 700 bin euroluk senet imzalattı. Rubin Kazan'ın şu ana kadar teminat mektubunu vermemesi, üzerine düşen yükümlülüklerini yerine getirmemesi büyük bir skandala kapı açtı. Trabzonspor şimdi Rubin Kazan'ın hukuki boşluktan yararlanarak transfer ücretini vermemesinden çekiniyor. "

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!