’Trakya’da Amatör Sporun Dünü, Bugünü Ve Geleceği’ Masaya Yatırıldı

Güncelleme Tarihi:

’Trakya’da Amatör Sporun Dünü, Bugünü Ve Geleceği’ Masaya Yatırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 15:19

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Edirne Belediyesi bir ilke daha imza atarak, Trakya’da amatör sporun dünü, bugünü ve geleceğini masaya yatırdı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, belediye olarak amatör spor kulüplerine verdikleri desteklerin devam ettiğini söyledi.
Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na ait AS Kafe’de düzenlenen ‘Trakya Amatör Sporun Dünü, Bugünü ve Geleceği’ konulu çalıştaya, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez, Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, Edirne ASKF Başkanı İbrahim Acar, Çanakkale, Tekirdağ ve Kırklareli ASKF Başkanları ve spor kulübü yöneticileri katıldı.
Çalıştay’da konuşan Edirne ASKF Başkanı İbrahim Acar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Çalıştayla Trakya’da amatör sporun gelişmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getiren Acar, katılımcılara teşekkür etti.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise, Edirne’de gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak için spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ifade ederek, "Amatör spor kulüplerinin bir çatı altında toplanması için, Edirne’de ASKF ile iletişim halindeyiz. Edirne Belediyesi olarak ASFK ile birlikte hareket ediyoruz. Gençlerin sportif faaliyetlerde bulunması, spor yaparak zararlı alışkanlıklardan korunması için amatör spor kulüplerinin yapacağı çalışmalar büyük önem arz etmekte. Bu yüzden amatör spor kulüplerine Edirne Belediyesi olarak yardım edebilmemiz için ASKF’ye üye olabilme şartı getirdik. Bu şekilde amatör spor kulüplerini tek çatı altında topladık. Edirne’de sportif faaliyetleri geliştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda desteğimiz her zaman devam edecektir" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!