Trabzon'un tarihi sınavı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonun tarihi sınavı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2004 01:52

Bordo mavililer, ilk kez mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam 2. eleme turu ilk maçında Skonto Riga ile deplasmanda karşılaşıyor. Riga’daki karşılaşma saat 20.30’da başlayacak.

TRABZONSPOR tarihinde ilk kez katılma hakkını elde ettiği Şampiyonlar Ligi’nde ilk sınavını bugün 2. eleme turu ilk maçında Letonya’nın Skonto Riga takımı önünde veriyor. Letonya’nın Riga kentindeki Skonto Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Maçı Show TV naklen yayınlayacak.

Karşılaşmayı Alman hakemler Knut Kircher, Harry Ehing ve Markus Scheibel hakem üçlüsü yönetecek.

Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Erdinç, Volkan ve Selim forma giyemeyecek. Skonto Riga’da ise sakatlığı bulunan orta alan oyuncusu Korgalidze’nin durumu maç saatinde kesinlik kazanacak. Kariyerinde 2. kez Avrupa kupası heyecanı yaşayacak olan Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 4 Ağustos’taki rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istediklerini belirterek, ‘Rakibi iyi tanıyoruz. Kolay lokma değil. Barcelona’ya karşı oynuyormuşuz gibi maçı ciddi oynayacağız. Her maçta olduğu gibi hedefimiz kazanmak olacak’ dedi.

Şampiyonlar Ligi’nde eleme heyecanı

ŞAMPİYONLAR Ligi 2. Eleme Turu’nda Skonto Riga-Trabzonspor maçı dışında bugün 7 karşılaşma daha oynanacak. Günün programı şöyle: Saat 20.00 Apoel Lefkoşa (Kıbrıs Rum Kes)-Sparta Prag (Çek Cum), 21.00 MK Zilina (Çek Cum)-Dinamo Bükreş (Rom), 21.15 Young Boys (İsviçre)-Kızılyıldız (Sır-Kar), 21.30 Club Brugge (Bel)-Lokomotif Filibe (Bul), Hajduk Split (Hır)-Shelbourne (İrlanda Cum), 21.45 Djurgardens (İsveç)-FBK Kaunas (Lit), Rosenborg (Nor)-Sheriff Tiraspol (Mol).

Gün ışığında oynanacak

TÜRKİYE saati ile 20.30’da başlayacak Skonto Riga-Trabzonspor karşılaşması Letonya’da gün ışığında yapılacak. Letonya’da güneşin geç batması nedeniyle karşılaşma hava kararmadan tamamlanmış olacak. Öte yandan bordo mavililerin kafilesinde 15’e yakın taraftar bulunurken, Letonya’da az sayıda Türk bulunması nedeniyle Trabzon fazla taraftar desteği bulamayacak.



riga


Piedels

İsakovs

Zemlinskis

Zakresevskis

Blagonadezdinz

Buitkus

Dedura

Mentesasvili

Semjanovs

Miholaps

Kalnins




trabzon


Petkoviç

Emrah

D’Haene

Tolga

Hasan

Adem Hüseyin

Gökdeniz

Celalettin

Fatih

M.Yılmaz




HAKEM: Knut Kircher

SAAT: 20.30

STAT:

Skonto

TV:

Show TV
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!