Trabzon'un bitirim ikilisi Cardozo ve Mehmet Ekici

Güncelleme Tarihi:

Trabzonun bitirim ikilisi Cardozo ve Mehmet Ekici
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2015 00:23

Cardozo ve Mehmet Ekici, asist ve golleriyle bordo mavili takımda 15 maçın skoruna katkı yaptılar. Ligde 43 puanı bulunan Trabzonspor, iki futbolcunun gol ve asist yaptığı maçlarda 9 galibiyet ve 6 beraberlikle 33 puan topladı.

Haberin Devamı

AKHİSAR’ı 2-0 yenen Trabzon’da 1 gol atan Cardozo ile 1 asist yapan Mehmet Ekici, takımın skor yükünü sırtlıyor. Sezon başında Benfica’dan alınan Cardozo 15 golle Beşiktaşlı Ba ve Bursalı Fernandao’yu yakalayarak gol krallığında bu futbolcularla ilk sırada yer aldı.
Ligde 9 golü bulunan Mehmet Ekici ise, 9 asist ile en fazla asist yapan oyuncu konumunda. Cardozo, G.Birliği maçında 3, Konya ve Sivas maçlarında 2’şer, G.Antep, Başakşehir, Mersin İ.Y. (2), Balıkesir, Erciyes, Karabük ve Akhisar maçlarında 1’er gol attı. Cardozo, Balıkesir’de de 1 asist yaptı.

BAŞARILARA iMZA KOYDULAR

Mehmet de Akhisar, Balıkesir, Sivas, Erciyes, Başakşehir, Kasımpaşa ve Mersin maçlarında 1’er, Karabük maçında 2 olmak üzere 9 gol attı. Mehmet, iç ve dış sahadaki Mersin maçlarında 2’şer, Bursa, Başakşehir, Karabük, Balıkesir, Akhisar maçlarında da asist yaptı. İki ismin golleri ve asistleri ile Trabzon tam 33 puan topladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!