Trabzonspor’dan CAS duruşmasında Aydınlar hamlesi

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor’dan CAS duruşmasında Aydınlar hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 18:03

Trabzonspor’dan CAS duruşmasında Aydınlar hamlesi

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- TÜRKİYE Futbol Federasyonu(TFF) eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın şike sürecinde yaşananları anlatması için Spor Tahkim Mahkemesi’ndeki (CAS) duruşmaya davet edildiği ancak, Aydınlar’ın bu davete yanıt vermediği ortaya çıktı.
Futbolda 2010-11 sezonundaki şike sürecinde haklarının verilmediği gerekçesiyle Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) başvuran Trabzonspor’un, 18 Kasım 2016 Cuma günü İsviçre’nin Lozan kentinde görülen duruşmaya tanıklık yapması için eski TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ı da davet ettiği belirtildi. CAS heyetinin Aydınlar’ın tanık olarak dinlenebileceğini bildirdi. CAS, hem de bordo mavili kulübün, eski TFF başkanını duruşmaya davet ettiği belirtildi.
ŞİKE SÜRECiNDE YALNIZ BIRAKILDIĞINA VURGU YAPILDI
Mehmet Ali Aydınlar’ın davetlere yanıt vermediği, bunun üzerine Trabzonspor Kulübü’nün de Aydınlar’ın daha önce TFF Başkanlığı döneminde şike süreciyle ilgili yaptığı açıklamaları video özeti olarak mahkemeye sunduğu ifade edildi. Bordo mavili kulübün Hukuk Kurulu’nun ayrıca şike sürecinde Trabzonspor’un TFF yönetimlerince yalnız bırakıldığına vurgu yaptığı da kaydedildi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!