Trabzonspor'da yolcular belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda yolcular belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2012 12:51

Trabzonspor'da dün teknik direktör Şenol Güneş ile yöneticiler arasında 5 saat süren toplantıda, gidecek oyuncuların belli olduğu öğrenildi.

Bordo-mavili kulüpte Polonyalı ikiz kardeşler Pawel Brozek ve Piotr Brozek'in satılmasına karar verildiği bildirildi. İskoçya'nın Celtic Kulübü'nün geçen sezon devre arasında kiraladığı forvet oyuncusu Pawel Brozek'in satış opsiyonunu kullanmadığı kaydedildi. Sakatlığının ardından geçen sezon hiç forma giyme şansı yakalayamayan sol kanat oyuncusu Piotr Brozek'in de kardeşi gibi kadroda düşünülmediği ve satılacağı ifade edildi.

Trabzonspor'da geçen sezon Bucaspor'dan ayrıldıktan sonra kadroya katılan Torric Jebrin, Orduspor ile kiralık sözleşmesi sona eren Eren Albayrak ile Sercan Kaya'nın da Bank Asya 1. Lig'e çıkan pilot takım 1461 Trabzon'a verileceği öğrenildi.

Kiralık olarak gittiği Mersin İdmanyurdu'ndan ayrılan Barış Ataş ile yedek kaleci Bora'nın da kendilerine kulüp bulacağı, Tayfun'un da kiralanacağı kaydedildi.
Geçen sezon 1461 Trabzon'a verilen Murat Tosun'un ise sözleşmesinin bittiği ve bu oyuncuyla yeni sözleşme yapılmayacağı belirtildi.

Sular duruldu

Bordo-mavili kulüpte, Kulüp Asbaşkanı Nevzat Şakar, Kulüp Genel Sekreteri Hasan yener ve teknik direktör Şenol Güneş'in yer aldığı 5 saatlik toplantının ardından yönetim kurulunun da 2 saat süren bir toplantı gerçekleştirdiği bildirildi.

Yönetim kurulu toplantısına yurt dışında bulunan Sadri Şener ile Trabzon dışındaki yöneticilerden mazereti olan Tuncay Bekiroğlu'nun katılmadığı belirtildi.
Kulüp Asbaşkanı Nevzat Şakar, dün hem teknik hem de kulübün idari konularında toplantı yaptıklarını, toplantıların faydalı olduğunu söyledi.

İlk toplantıda Teknik Direktör Şenol Güneş ile sezonun değerlendirmesini ve gelecek sezonun çalışmalarını görüştüklerini ifade eden Şakar, “Toplantı yaklaşık 5 saat sürdü. İyi ve faydalı geçen bir toplantı yaptık. Transferde neler yapabiliriz, alt yapıdan üst yapıya, kulüp yapılanmasına kadar her şeyi konuştuk. Gidecek ve kalacak oyuncular konusunda hocamızın düşüncelerini aldık” dedi.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımda kalıp kalmama konusunun çok geride kaldığını, böyle bir şeyin gündemlerinde bulunmadığını anlatan Şakar, “Şenol hoca konusunda bir sıkıntı yoktu. Bunu en başından söylemiştik. Kafası çok rahat. Şenol hocamızla yolumuza devam ediyoruz. Zaten bu konuda bir tereddütümüz yoktu” diye konuştu.

Şakar, yönetim kurulu toplantısında da bazı çalışmalar konusunda görev paylaşımı yaptıklarını ifade ederek, “Kombine kartlardan birçok konuya kadar paylaşım yaptık. Biz yönetim olarak, antrenörler, teknik kadro olarak bir bütünüz. Yönetimdeki arkadaşlarımız ile ilgili başkanımızın söylediği sözler üzüntü sonucu söylenmiş sözlerdi. Herhangi bir sıkıntı yok. Birlik beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kulandı.

Leicester City'in Fildişi Sahilli oyuncusu Souleymane Bamba ile anlaştıklarını, bu futbolcunun kulübünden haber beklediklerini dile getiren Şakar, İngiliz kulübüne sundukları şartın kabul edilmesi halinde transferin gerçekleşebileceğini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!