Trabzonspor'da Süleyman Hurma istifa etti

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda Süleyman Hurma istifa etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2015 10:58

Trabzonspor'da Onur Kıvrak krizi büyüyerek devam ediyor. Onur Kıvrak'ın dün kadro dışı bırakılması sonrasında bugün de kadro dışı kararını veren Genel Menajer Süleyman Hurma istifa etti. Hurma basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada istifa kararını doğrularken Onur'un kadro dışı bırakılması kararı için, 'Doğru olanı yaptığımı düşünüyorum' yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Bordo mavili ekipte Onur Kıvrak krizi sürüyor. Dün akşam saatlerinde sürpriz bir kararla kadro dışı bırakılan ve takımın UEFA Avrupa Ligi maçı için bulunduğu Makedonya'dan Türkiye'ye gönderilen Onur Kıvrak havalimanında taraftarlar tarafından karşılanmıştı. Taraftarlar burada Onur'a sevgi gösterisinde bulunmuş ve yönetim ile Süleyman Hurma'ya tepki göstermişlerdi.

Trabzonsporda Süleyman Hurma istifa etti

Dün sürpriz bir şekilde kadro dışı bırakılan ve ilk uçakla Türkiye'ye gönderilen Onur'u havalimanında çok sayıda Trabzonspor taraftarı karşılamış ve 'Onur'u satanı biz de satarız' şeklinde tezahürat yapmışlardı.

Bugün ise bir sürpriz karar daha geldi Trabzonspor cephesinden. Süleyman Hurma sabah saatllerinde genel menajerlik görevinden istifa etti. Hurma, Onur Kıvrak'ı göndermesiyle ilgili olarak yaptığı bir açıklamada, "Onur kalsın derlerse ben giderim" demişti.


HURMA: DOĞRU OLANI YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM
İstifa kararı sonrasında takımın bulunduğu Makedonya'dan İstanbul'a gelen Süleyman Hurma, havalimanında basın menusplarına kısa bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Basın mensuplarının, "İstifa ettiğiniz söyleniyor" sözleri üzerine Hurma, "Evet doğru" dedi.

Trabzonsporda Süleyman Hurma istifa etti

Süleyman Hurma havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Süleyman Hurma, sözlerine şöyle devam etti; "Trabzonspor için doğru olanı yaptığımı düşünüyorum. Bütün hayatım boyunca da doğrudan şaşmadım. Ama Trabzonspor camiası, taraftarı kendisi için başka bir durum arz ediyorsa, onu da kendileri bilir. Yapabileceğim bir şey yok. Bu konuyla ilgili daha geniş açıklamayı sonra yapacağım."

Trabzonsporda Süleyman Hurma istifa etti
TRABZONSPOR'DA ONUR DEPREMİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!