Trabzonspor'da patron Tekelioğlu!

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda patron Tekelioğlu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2015 19:55

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle verilen 3 günlük iznin ardından 22 Kasım Pazar günü Gençlerbirliği ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına Sadi Tekelioğlu yönetiminde başladı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, bordo-mavili takıma ilk çalışmasını yaptırdı.

Milli takım kamplarında bulunan futbolcuların yer almadığı antrenmana sakatlığı düzelen Alman futbolcu Marin de katıldı. Antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir görüşme yapan Sadi Tekelioğlu, ardından sportif direktör Süleyman Hurma ile saha kenarında sohbet etti.

Bordo-mavililer, yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda koşunun ardından pas çalışması yaptı.

ARVELADZE, 132 GÜN GÖREVDE KALDI
Trabzonspor'da gol krallığı yaşayan tek yabancı futbolcu olarak kulüp tarihine geçen Şota Arveladze, 18 yıl sonra teknik adam olarak döndüğü kulüpte 132 gün görevde kalabildi.

Trabzonspor ile sezon başında sözleşme imzalayan Gürcü çalıştırıcı, bordo-mavili takımın başında 11'i ligde, 4'ü UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde olmak üzere toplam 15 maça çıktı. Bu maçlarda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Şota Arveladze yönetimindeki Trabzonspor, Avrupa'dan 3. ön eleme turunda elendi, ligde ise 11 hafta sonunda 14 puanla 12. sırada kendine yer bulabildi.

Haberin Devamı

HACIOSMANOĞLU DÖNEMİNDE 7. TEKNİK DİREKTÖR
Sadi Tekelioğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 2,5 yıllık görev süresindeki 7. teknik adam oldu.

26 Mayıs 2013'de göreve gelen İbrahim Hacıosmanoğlu, ilk olarak Tolunay Kafkas'ın görevine son vererek, Mustafa Akçay ile anlaştı. Hacıosmanoglu, daha sonra sırasıyla Hami Mandıralı, Vahid Halilhodzic, Ersun Yanal ve Şota Arveladze ile çalıştı.

TAHKİM KURULU'NDA YARIN SAVUNMA GÜNÜ
Trabzonspor'da Gaziantepspor maçının ardından maçın hakemi Çağatay Şahan'a yönelik yaşanan olaylarla ilgili ceza alan kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve 8 yönetim kurulu üyesinin, Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na savunma vereceği bildirildi.

Daha önce Tahkim Kurulu'ndan sözlü bir duruşma talebinde bulunan Hacıosmanoğlu ve yöneticilerin, yarın savunmalarını yapacakları öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME!