Trabzonspor'da hedef Rafael Van der Vaart

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda hedef Rafael Van der Vaart
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 08:45

Karadeniz ekibi listesindeki yeni süperstar Rafael Van der Vaart için resmen düğmeye bastı. Bordo-Mavili idareciler, bugün Almanya'ya giderek Hamburg Kulübü ile masaya oturacak.

Haberin Devamı

Fırtına’nın listesine yeni bir süperstar daha girdi. Cardozo transferinin ardından bir bomba daha patlatmak isteyen Trabzonspor Rafael Van der Vaart’ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Vahid Halilhodzic, Colman ve Malouda’nın kadro dışı kalmasından sonra orta sahaya takviye istiyordu. Oluşan oyun kurucu boşluğunu doldurmaya çalışan Trabzonspor’da Hollandalı yıldızın isim gündeme geldi. 31 yaşındaki futbolcunun kulübü Hamburg ile ilk temasları kuran Bordo-Mavililer’de dün yapılması planlanan pazarlıkların bugüne sarktığı öğrenildi. CEO Burak Gürdal’ın yönetiminde Almanya’ya çıkarma yapacak olan transfer komitesi, uzlaşmaya varmak için Hamburg’lu idarecilerle masaya oturması bekleniyor.

Küme düşüyorlardı

Bundesliga’da boy gösteren Hamburg geçen sezon bir alt lige düşmekten kıl payı kurtulmuştu. Play-Out’lara kalan Mavi-Beyazlılar, ikinci lig ekibi Greuther Fürth ile evinde 0-0, deplasmanda 1-1 berabere kalarak zor da olsa kümede kalmayı başarmıştı. Bu durumdan rahatsızlık duyan Vaart’ın adı bir dönem Beşiktaş ile de anılıyordu. 5 milyon Euro civarında olan bonservis bedelini aşağıya çekmeye çalışan Fırtına, görüşmeleri olumlu ya da olumsuz bir şekilde birkaç güne kadar netleştirecek. Künyesinde Real Madrid ve Tottenham kulüpleri bulunan deneyimli futbolcunun son kararı ise merakla bekleniyor. Bu arada sezon sonu Hamburg ile sözleşmesi sona erecek olan Vaart’ın makul bir fiyat karşılığında satılabileceği de gelen haberler arasına.

(Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!