Trabzonspor'da hedef çıkış

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda hedef çıkış
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2016 10:51

Trabzonspor'da hedef çıkış

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM / TRABZON,(DHA)- SPOR Toto Süper Lig’de ilk iki maçında bir galibiyet bir de mağlubiyet elde eden Trabzonspor, yarın evinde konuk edeceği Osmanlıspor karşısından 3 puanla ayrılarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.
Lige Kasımpaşa galibiyetiyle başlayıp ardından deplasmanda Gaziantepspor’a mağlup olan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 3’üncü haftasında yarın sahasında Osmanlıspor’u konuk edecek. İlk 2 haftadan 3 puan çıkarabilen bordo mavililer, Osmanlıspor karşısında 3 puana uzanayı arzuluyor. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 17.00'da oynanacak karşılaşmayı, hakem Özgür Yankaya yönetecek.
11’DE 2 DEĞİŞİKLİK
İlk iki haftada oynanan Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında kadroyu bozmayan teknik direktör Ersun Yanal’ın Osmanlıspor karşısında ilk 11’de değişikliğe gidebileceği belirtildi. Ersun Yanal'ın sol bekte Güray’ın yerine İbanez’e, forvette ise Muhammet Demir’in yerine Hyun-Jun Suk’a görev vermesi bekleniyor. Sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı Trabzonspor, cezası nedeniyle karşılaşmaya taraftarından yoksun çıkacak.
BAŞKAN USTA: "GEMİLERİMİZ BATMADI DALGALARIMIZ YÜKSELDİ”
Trabzonspor Başkan Muharrem Usta, Akyazı Stadı’ndan taraftarlarına mesaj yolladı. Kulübün sosyal medya hesabı twitterde en az 25 bin kombine hedefi ile yola çıktıklarını belirten Başkan Usta, şunları söyledi:
"Yeni stadımız muhteşem oluyor. Statlar muhteşem olabilir ama onları muhteşem cazibeye kavuşturacak olan taraftarlardır. Böyle büyük bir stat olunca az taraftarla Trabzonspor desteklenemez. İlk hedef olarak 25 bin kombineyi önümüze koyduk. Bu stadı gören taraftarlarımız inanıyorum ki eşini, dostunu, arkadaşını, herkesi buraya getirmek için büyük bir seferberliğe girecektir. Buraya gelmek için tüm yolları kolaylaştırdık, ekonomik zorlukları ortadan kaldırdık. Çok küçük rakamlarla yeni stadımızın tribünlerinin dolması için hiçbir engel kalmadı."
"25 BİN KOMBİNEDEN BİR EKSİK OLMASIN"'
"61 ruhunun yeniden ayağa kalması ve Trabzonspor’un devasa muhteşem tarihine yeniden kavuşması için, bugünden itibaren kombineler satışa çıkıyor" diyen Başkan Usta, şöyle devam etti:
"Trabzonspor camiası, muhteşem tarihine sahip çıkacaktır. Yeniden o güzel günleri birlikte yaşayacağız. Bu stada gelmemenin ne büyük kayıp olduğunu bütün taraftarlarımızın bilmesini isterim. Burada o muhteşem taraftarımızla, herkesin yüzünün güleceği güzel günler göreceğiz. 25 bin kombineden bir tanenin eksik olmaması kaydıyla yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Bütün taraftarları Akyazı’ya bekliyoruz. Trabzonspor’umuzun geleceğini kurtarmak adına onlar bu işe sahip çıkacaklar. Gemilerimiz batmadı, dalgalarımız yükseldi. Karadeniz’in coşkusuyla bu stat dolacak."
AKYAZI’YA ÖZEL İNDİRİMLİ KOMBİNE
Trabzonspor’un yapımı devam eden Akyazı Stadı için kombine satışları, bugün saat 13.00’den itibaren Hüseyin Avni Aker Stadyumu ve Trabzonspor Ziyabey Sosyal Tesisleri ile www.passo.com.tr web adresinde satışa sunuldu. Sadece Akyazı Stadyumu’nda geçerli olacak kombinelerin fiyatları; VIP Platinum 3 yıllığına 30 bin lira, VIP Gold 3 yıllığına 15 bin lira, VIP Silver 3 yıllığına 12 bin lira, Batı Alt Tribünü 1’inci kategori 1250 lira, Batı Alt/Üst Tribünü 2’inci kategori 750 lira, Doğu Alt/Üst Tribünü 2’inci kategori 750 lira, Kuzey Kale Arkası Tribünü 3’üncü kategori 350 lira ve Güney Kale Arkası Tribünü 3’üncü kategori 350 lira olarak açıklandı. Kombine alan taraftarlara yeni sezon formasının da hediye edileceği belirtilirken, ayrıca kadın taraftarlara yüzde 50 ve öğrencilere yüzde 30 indirim yapılacağı açıklandı.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!