Trabzonspor'da bekleyiş

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda bekleyiş
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2007 15:33

Kadrolarına 3 futbolcu kattıklarını belirten Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, hata yapmamak için transferde soğukkanlı davrandıklarını söyledi.

Transferi 30 Haziran'a kadar transferi sonlandırmak istediklerini vurgulayan Aydın Pişiren, teknik direktör Ziya Doğan'la koordineli olarak transfer görüşmelerini sürdürdüklerini açıkladı, “İnter Toto Kupası maçına az bir zaman kaldı. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. İnşallah yeni sezona çok daha güçlü bir kadro ve hazır bir takımla gireceğiz“ diye konuştu.

Bordo mavili takımın Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır ve Eren, Fenerbahçe'den Uğur Boral, Boca Juniors'tan Bobadilla ve Martin Palermo'nun transferi için yeniden nabız yoklayacağı öğrenildi.

UFUKHAN YUVADAN UÇUYOR

Trabzonspor'un alt yapısından yetişen genç Ufukhan'ın ayrılma noktasına geldiği belirtildi. Stoperde oynama şansının oldukça az olması, sağ kanada da transferler yapılması üzerine moralinin bozuk olduğu bildirilen Ufukhan'ın başka bir takıma gitmeye sıcak olduğu ifade edildi.

Ufukhan'a Kayserispor, Bursaspor ve Çaykur Rizespor'un teklifte bulunduğu, yönetimin Ziya Doğan'ın görüşünü alarak genç futbolcuyu kiralayabileceği bildirildi.

HER ŞEY TESİSE BAĞLI

Trabzonspor yönetiminin transferin yanı sıra bir yandan da maddi kaynak arayışlarını sürdürdüğü açıklandı. Bordo mavililerin İstanbul Kartal'daki benzin istasyonunun satılmasından yüklü miktarda bir gelir beklediği bildirildi.

Bu arada tesis projesinin 2011 Avrupa Gençlik Festivali kapsamına alınması için girişimlerini sürdüren bordo mavili yöneticilerin temas kurduğu spordan sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in de projeye oldukça sıcak baktığı belirtilirken gözler Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'a çevrildi. Başkan Nuri Albayrak'ın önümüzdeki günlerde Bakan Özak'la bu konu hakkında bir görüşme yapacağı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!