Trabzonspor'da 3 yabancı satış listesinde

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda 3 yabancı satış listesinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2010 11:52

Trabzonspor yönetimi, kiralık oynadıkları takımlardan sezon sonunda geri dönecek olan Faty Papy, Brüls ve Tjikuzu'yu satış listesine koydu. Bu futbolculara teklif gelmesi durumunda değerlendirilecek.

Haberin Devamı

Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine Hollanda 2. Lig takımlarından Maastricht'te forma giyen Fatp Papy ve Brüls'le birlikte Diyarbakırspor'da kiralık olarak forma giyen Tjikuzu'yu satış listesine koydu. Bu futbolculara ciddi teklifler gelmesi durumunda değerlendirecek olan bordo - mavililerin, sadece Faty Papy konusunda tereddüt yaşadığı belirtildi. Bu futbolcunun performansının sezon sonuna kadar yakından takip edileceği ve duruma göre satış kararının değiştirilebileceği belirtildi.

Bu arada bordo - mavililer Hırvat Cale için de Bundesliga takımlarından Shalke ile görüşmelerini sürdürüyor. Cale için en az 2.5 milyon Euro'luk bonservis bedeli talep eden Trabzonsporlu idareciler, teknik direktör Şenol Güneş'in de olurunun alınması durumunda bu transferin gerçekleşme ihtimalinin bulunduğunu belirtti. Şenol Güneş'in sezon sonunda en az iki yabancı oyuncu transferi isteyeceği öğrenildi. Bu futbolculardan birinin stoper mevkiine diğerinin ise Teofilo'nun performansına göre forvet bölgesine olabileceği vurgulandı.

Haberin Devamı

SİNAN ÖZEN'DEN JEST

Sanatçı Sinan Özen, yeni çıkan albümünü imzalayarak teknik heyete ve futbolculara gönderip jest yaptı. "Sinan Özen 2010" isimli CD'de yer alan parçalar teknik heyet ve futbolcular tarafından büyük beğeni toplarken, Trabzonspor taraftarı olan Özen, bordo - mavili takımın bir çok maçını da kaçırmıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!