Trabzonspor'a sürpriz ziyaretçi

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspora sürpriz ziyaretçi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2011 00:00

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sabah antrenmanı öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in yüzü gülüyor. Sakat futbolcuların iyileşmesi ve takımdaki tüm futbolcuların oldukça hırslı oluşu nedeniyle moral bulan Güneş, bu sabah antrenman öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu. Tüm futbolcularından kendilerini antrenmanlara yüzde yüz vermelerini isteyen Güneş, Benfica'nın Toulouse ile oynadığı hazırlık maçında tuttuğu notlardan bir bölümünü oyuncularına aktardı. Güneş, oyuncularından tüm kamp boyunca yaptıkları çalışmaları sahaya yansıtmalarını isteyerek, "Bu zamana kadar harcadığımız emeklerin ve antrenmanların karşılığını Benfica maçında almak istiyoruz. Bu işi başaracak gücümüz var" diye konuştu.

URBAIN BREAMS'TEN ZİYARET

Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Urbain Breams, 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için geldiği Trabzon'da, bordo – mavili takımın dünkü sabah antrenmanını izledi. Antrenman öncesi teknik direktör Şenol Güneş ile bir süre görüşen Breams, daha sonra Brezilyalı futbolcu Paulo Henrique ile de görüştü. Tüm teknik heyet ve eskiden beraber çalıştığı arkadaşları Breams'e sıcak bir karşılama yaptı.

ONUR TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Bu arada bordo - mavili takımda sakatlığı nedeniyle uzun zamandır takımdan ayrı olarak çalışan Onur Recep Kıvrak'ın sakatlığı büyük oranda geçti. Takımla antrenmanlara çıkmaya başlayan Onur, kaleci antrenörü Alper Boğuşlu nezaretinde topla çalışmalara da başladı. Onur'un tamamen iyileşmesinin bir ayı bulabileceği ancak futbolcunun isteğinin bu süreci hızlandırabileceği vurgulandı.

ENGİN: "GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR"

Bordo - mavili takımda Burak Yılmaz'ın sözleşmesini uzatmasının ardından gözler Engin Baytar'a çevrildi.

Sözleşmesini uzatmak için görüşmelerinin sürdüğünü belirten Engin Baytar, "Trabzon'da mutluyum. Burada önemli işler başarmak istiyorum. Şu anda sözleşmemi uzatmak için görüşmeler sürüyor. En kısa zamanda anlaşmanın sağlanacağını umuyorum. Bu imzadan iki tarafında mutlu olması gerekiyor" diye konuştu.

BURAK'IN İMZA SAATİ DEĞİŞTİ

Öte yandan Trabzonspor'un iç transferde anlaşmaya vardığı Burak Yılmaz'ın imza saatinde değişik oldu.

Buna göre bordo - mavili oyuncu televizyonların canlı yayın programı nedeniyle pazartesi günü saat 14.15'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenecek olan törenle yeni sözleşmesini imzalayacak. 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Burak atacağı 3 yıllık imzayla toplamda sözleşmesini 4 yıl daha uzatacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!