"Trabzonspor'a gelirim ama..."

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspora gelirim ama...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2014 18:56

Trabzonspor'un Romanya'nın Steaua Bükreş takımından transfer etmek istediği Alexander Bourceanu için yaptığı teklifin belgesi ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Romanya'nın Fanatik Bet isimli internet sitesi teklifin iki belgesini yayınladı. 29 ve 30 Ocak tarihlerinde gönderilen metinlerde Trabzonspor Kulübü Bourceanu için 1 milyon 300 bin Euro öneriyor.

İlk teklifte bu rakam yer alırken, ikinci teklifte ödemenin 650 bin Euro'luk ilk taksidinin imza anında, ikinci 650 bin Euro'luk bölümün de 2014 yılının Haziran ayında yapılması öneriliyor. Aynı internet sitesi Alexander Bourceanu'nun Trabzonspor'a gönderdiği, Steaua Bükreş'in patronu Becali'yi umursamadığını söylediği yazıyı da yayınladı. Bourceanu'nun bordo mavililere gönderdiği yazının Türkçe tercümesi:

"Merhaba efendim,

Bu e-maili bu konuyu sonlandırabilmek ve son durumu açıklamak için yazıyorum. Takımınıza yalnızca bu koşullarla gelebilirim; 4 yıllık sözleşmeyle 800 bin Euro maaşla birlikte bonus olarak ev, araba, ben ve ailem için Bükreş-Türkiye gidiş dönüş uçak biletleri ve yıllık 50 bin Euro maaş artışı. Giovani veya Victor Becali'yi umursamıyor ve bu insanlarla çalışmıyorum. Eğer anlaşmayı tamamlamak istiyorsanız benimle ve menajerim Anamaria Reghecampf ile görüşmelisiniz. İnsanların benim yerime konuşarak size yalanlar söylemesini anlamıyorum.

Steua Bükreş'in beni 1.4 milyon Euro ücret karşılığında satacağını anladım. Eğer bu ücreti öderseniz kulübünüzde memnuniyetle oynarım. Menajerim Anamaria Reghecampf sayesinde görüşmelere devam edersek her şeyin tamamlanacağını umut ediyorum.

Saygılarımla,
Alexandru Bourceanu"

Haberin Devamı

İşte Romanya'daki internet sitesinde yer alan belgeler;

Trabzonspora gelirim ama...

Trabzonspora gelirim ama...

Trabzonspora gelirim ama...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!