Trabzonspor - Medicana Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor - Medicana Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 12:25

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Trabzonspor evinde Medicana Sivasspor’u ağırlayacak. Her iki takım da galibiyet için hazırlık yaparken, karşılaşmanın nasıl geçeceği merak ediliyor. Peki, Trabzonspor - Medicana Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Süper Ligde geçtiğimiz hafta Trabzonspor evinde Mersin İdman Yurdu’nu ağırlamış ve karşılaşmadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Medicana Sivasspor ise evinde Kasımpaşa’yı ağırlamış ve maçtan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

TRABZONSPOR – MEDİCANA SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Ligde bu hafta gerçekleşecek olan Trabzonspor - Medicana Sivasspor maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 19 Mart 2016 Cumartesi

Maç Saati: 16:00

Stat: Hüseyin Avni Aker Stadı

Maçın Hakemleri: Halil Umut Meler, Ali Saygın Ögel, İlker Takpak

Yayın: Lig TV

TRABZONSPOR – MEDİCANA SİVASSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Yarın gerçekleşecek olan Trabzonspor - Medicana Sivasspor maçının muhtemel 11’leri;

Trabzonspor muhtemel 11: Esteban Alavarado Brown, Yusuf Erdoğan, Aytaç Kara, Douglas Teixeira, Mustafa Yumlu, Luis Pedro Cavanda, Okay Yokuşlu, Marko Marin, Erkan Zengin, Muhammet Demir, Oscar Cardozo

Haberin Devamı

Medicana Sivasspor muhtemel 11: Korcan Çelikay, Cicinho, John Boye, Oumari, Ziya Erdal, Tanase, Adem Koçak, Yiğit İncedemir, Beykan Şimşek, Aatıf Chehachoue, Texeria

TRABZONSPOR – MEDİCANA SİVASSPOR MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Trabzonspor - Medicana Sivasspor maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 500,00 TL

2. Kategori - 100,00 TL

3. Kategori - 15,00 TL

4. Kategori - 10,00 TL

5. Kategori - 3,00 TL

6. Kategori - 3,00 TL

Misafir  - 3,00 TL

Trabzonspor - Medicana Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

TRABZONSPOR SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında evinde Medicana Sivasspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor karşılaşma için hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı ve pas çalışmasıyla devam etti. Çiftkale maç ve soğuma hareketleriyle tamamlanan antrenmanda dizinden ameliyat olan kaleci Onur takımdan ayrı olarak yürüyüş ve koşu yaptı.

Haberin Devamı

Antrenman sonrasında Trabzonspor oyuncularından Ramazan Övüç’ün 22. yaş kutlaması için pasta kesilirken, takım arkadaşları genç oyuncuyu yalnız bırakmadı.

SİVASSPOR TRABZON'DA

Geçtiğimiz gün kulüp tesislerinde basına kapalı bir şekilde gerçekleştirilen idmanın ardından harekete geçen Medicana Sivasspor özel uçakla Trabzon’a gitti.

Antrenman sonrasında Trabzonspor maçıyla alakalı açıklama yapan Medicana Sivasspor futbolcusu Beykan Şimşek, ligin alt sıralarından kurtulmak istediklerini açıklayarak, ligde geçen hafta alınan galibiyetle moral bulduklarını ifade etti. Trabzonspor maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerinin altını çizen Beykan Şimşek, ligde kalmak istediklerini vurguladı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'DAN MUHAMMET BEŞİR AÇIKLAMASI GELDİ

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın geçtiğimiz günlerde Tranzonspor oyuncusu Muhammet Beşir ile alakalı çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. İşte Trabzonspor’un resmi web sitesinde yapılan o açıklama;

“Futbolcumuzun altyapıya gönderilmesi kesinlikle söz konusu değildir. Maç kadrosunda yer almayan futbolcumuz Muhammet, U21 takımımızla, Beşiktaş U21 karşılaşmasında sahadaydı. Maç kadrosunda yer almayan futbolcularımızı, maç eksiği olmasın diye bir alt takımlarımızda oynatıyoruz. Muhammet de bu haftaki kadroda olmadığı için bu şekilde rutin bir uygulamaya tabi tutuldu. Hem dün hem de bugün A takımla birlikte idmana çıktı. Ortada ne bir kriz ne de başka bir şey var. Basın mensubu arkadaşlarımız eğer doğru bir haber yazmak istiyorlar ise bize sorabilirler. Kendilerine bir telefon kadar yakınız.”

BAKMADAN GEÇME!