Trabzonspor ilk sınavına 7 eksikle çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor ilk sınavına 7 eksikle çıkıyor
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 17, 2012 13:45

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında KDÇ Karabükspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, Karabük'e 7 eksikle gitti.

Cezası nedeniyle maçı tribünden takip edecek olan Teknik Direktör Şenol Güneş, Halil ve yeni transfer Bamba'yı maç kadrosuna almadı.

TRABZONSPOR'A COÅžKULU KARÅžILAMA

Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam saat 17.00'de deplasmanda KDÇ Karabükspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, saat 11.20'de Anadolujet'in tarifeli uçağıyla Ankara'ya hareket etti. Ankara'dan karayoluyla Safranbolu'ya geçecek olan bordo- mavililer, burada maç saatini bekleyecek. Geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Karabükspor maçını tribünden takip edecek olan Şenol Güneş'in yerine kulübede antrenör Şeref Çiçek'in görev yapması bekleniyor. Güneş, ayrıca cezalı Colman ve Zeki Yavru'nun yanı sıra Slovak futbolcu Marek Cech, yeni transferler Emre Güral ve Bamba, yedek kaleci Zeki Ayvaz ve golcü futbolcu Halil Altıntop'u Karabük'e götürmedi. Bamba'nın milli Fildişi Milli takımının Rusya ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada hem aldığı darbe hem de yorgunluğa bağlı olarak Karabük'e götürülmediği, Halil Altıntop'un ise sakatlığının bulunduğu belirtildi.

KALE ONUR'UN

Trabzonspor'da Karabükspor maçında kalede Onur'un görev yapması bekleniyor. Kaptan Tolga'nın cezası nedeniyle Perşembe günü Macar Videoton takımıyla oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play - Off turu maçında görev yapamayacak olmasını göz önünde bulunduran Şenol Güneş'in, Onur'un defansla uyumunu artırmak için Karabükspor maçında genç kaleciyi sahaya süreceği vurgulandı. Defansta Bamba'nın yokluğunda Giray - Mustafa ikilisi oynayacak. Forvette ise Halil'in kadroda olmaması nedeniyle Brezilyalı Henrique'nin görev alması bekleniyor.

ESKİ FUTBOLCULARA İFTAR YEMEĞİ

Trabzonspor Yönetim Kurulu, dün akşam Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüpte oynayan eski futbolculara iftar yemeği verdi. Yemeğe Asbaşkan Nevzat Şakar, Yönetim Kurulu Üyeleri, Divan Başkanı Ali Özbak, Teknik Direktör Şenol Güneş ve eski futbolcular katıldı.

TRABZONSPOR'UN KARABÃœKSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'Ä°:ÂOnur - Serkan, Giray, Mustafa, Celustka - Volkan, Soner, Zokora, Sapara, Olcan - Henrique
CEZALI: Colman, Zeki Yavru
SAKAT: Halil
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!