Trabzonspor Başkanı Usta, kulübün eski futbolcusu, ALS hastası Gökçek’i ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Başkanı Usta, kulübün eski futbolcusu, ALS hastası Gökçek’i ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 18:27

Trabzonspor Başkanı Usta, kulübün eski futbolcusu, ALS hastası Gökçek’i ziyaret etti

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- TRABZONSPOR Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve Genel Sekreter Gençağa Meriç, bordo mavili takımın eski futbolcusu, ALS hastası İsmail Gökçek'i, başkanlığını yaptığı ALS-MNH Derneği'nde ziyaret etti.
Kulübün resmi internet sitesinde yer alan haberde Başkan Muharrem Usta, İsmail Gökçek ve ALS hastalarının yanında olacaklarını belirterek, "Kulübümüzün bugüne kadar ilgi anlamında eksiklikleri olmuştur ancak bundan sonra dernek için ciddi çabalar sarfedeceğimizin sözünü veriyorum. İsmail ağabeyin Trabzonspor'daki dönemi benim üniversitedeki son yıllarıma denk gelmişti. Onun Trabzonsporlu yıllarını, öncesini ve sonrasını da çok iyi biliyorum. Futbolculuğunda gösterdiği gayreti 15 yıldır mücadele ettiği hastalığının yanı sıra ALS-MNH Derneği başkanlığında da gösteriyor. Bu takdir edilecek bir durum. İnşallah bundan sonra İsmail ağabeyi yalnız bırakmayacağız. Kulübü her zaman yanında olacak. Bundan kendisi de ailesi de emin olsun" dedi.
Usta, Trabzonspor Dergisi’nin önümüzdeki aydan itibaren dijital ortama geçeceğini belirterek, derginin 1 numaralı abonesinin de İsmail Gökçek olacağını söyledi. Bordo mavili takımın eski futbolcusu İsmail Gökçek, ALS-MNH Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Adalet Gökçek ve Tahir Kum ise Başkan Muharrem Usta ve Genel Sekreter Gençağa Meriç’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Muharrem Usta ziyaret sonunda Gökçek’e plaket verdi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!