Trabzonspor Başkanı Usta galibiyeti değerlendirdi:"Bu yol uzun"

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Başkanı Usta galibiyeti değerlendirdi:Bu yol uzun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2016 11:49

Trabzonspor Başkanı Usta galibiyeti değerlendirdi:"Bu yol uzun"

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Muharrem Usta, sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımda 2-0'lık Kasımpaşa galibiyetine değindi, "Bu yol uzun. Allah mahcup etmesin. İnşallah makus talihimizi gelecek kuşaklarımız için hep beraber değiştiririz" dedi.,
ONUR DESTEK İSTEDİ
Genç bir takım olduklarını belirterek sabır ve destek isteyen kaptan Onur'da, "Hedefimiz her zaman, bir sonraki maçı kazanmak olacak" diye konuştu. Kasımpaşa galibiyetiyle lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söylerken maçın taraftarsız oynandığına dikkati çeken Onur, şöyle devam etti:
"İnşallah bu son seyircisiz maçımız olur. Bu işin seyircisiz bu hiç tadı tuzu yok. Onlar yine de bizimle sevinmişlerdir. İnşallah her şey ilerleyen zamanda daha iyi olacak. Göze hoş gelen bir oyun sergileyeceğiz. Onlardan sabır göstermelerini istiyoruz."
"ZAMANA İHTİYAÇ VAR"
Yeni kurulmuş bir ekip olduklarına da vurgulayan Onur, takıma arkadaaşlığın üst seviyede olduğunu anlatırken sözlerini şöyle sürdürdü:
"Önümüzdeki maçlara bakıyoruz ve her zaman hedefimiz bir sonraki maçı kazanmak olacak. Taraftarlarımız bu nedenle bize destek olsunlar. Gerçekten gencecik arkadaşlarımız var. Trabzonspor tarihini bilen ve yeni öğrenen arkadaşlarımız var. Onların da desteğe ihtiyacı var. Zamanla daha da iyi olacak. 27 yaşındayım, çok önemli sakatlıklar geçirdim. Cenabı Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Bu sene geçmişteki Onur"u izlettirmek adına daha çok çalışıyorum ve çalışacağım."
ONAZİ: "SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Kasımpaşa galibiyetinde attığı 2 golle başrol oynayan yeni transfer Ogenyi Onazi, iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.  23 yaşındaki orta saha oyuncusu, sosyal medya hesabı instagramdan yaptığı paylaşımda, "İlk maçımda iki gol atmak benim için mükemmel bir başlangıç oldu. Gerçekten çok iyi bir takımız ve bunu gösterdik. Taraftarlarımıza sesleniyorum; biz savaşmaya devam edeceğiz. Çünkü iyi bir ekibimiz var" ifadelerini kullandı.
BİLET ALANA FORMALARDA İNDİRİM
Bu arada Trabzonspor maçıyla ilgili biletlerin Ziyabey Tesisleri ve Avni Aker Stadyumu'ndaki gişelerden satılacağı belirtildi. Bilet fiyatları, kale arkaları 30, Maraton 45, Kapalı 61, VIP 99 lira olarak belirlendi. Ayrıca, bütün biletlerin yeni sezon formalarında hediye çeki olarak kullanılabileceği kaydedildi. Taraftarlar hem passolig kartlarına yükleme yapabilecek, hem de kağıt bilet alabilecek.
HÜSEYİN AVNİ AKER STADI’NA VEDA
Hüseyin Avni Aker Stadı’na veda edip Akyazı Stadı’na geçiş yapmayı planlayan Trabzonspor, Avni Aker’e veda kapsamında 24 Ağustos Çarşamba günü çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Kulübün resmi internet sitesinden yapılacak etkinlik hakkında bilgiler verildi. Hüseyin Avni Aker'in kulübün en önemli mihenk taşı olduğu belirtilirken şu görüşler paşlaşıldı:
"Bizi biz yapan her şeyi orada kazandık. 7 şampiyonluğumuzu, kupalarımızı orada kaldırdık. Sevinçlerimizi ve hüzünlerimizi hep orada yaşadık. Yağmurda ıslandık, karda üşüdük ama vazgeçmedik. Orada bütünleştik, orada efsane olduk! Evet, şimdi Avni Aker'den aldığımız ruhla yeni mabedimize yolculuk zamanı. Ama O'nu arkamızda bırakmadan aksine O'nun ruhuyla Akyazı'ya gitme zamanı. Giderken de güzel bir veda busesi koyarak ayrılmak istiyoruz elbette. Haliyle bütün taraftarlarımızın stadyumu, Avni Aker'in şanına yakışır bir şekilde Çarşamba günü doldurmasını bekliyoruz."
ORGANİZASYON 19.00’DA BAŞLAYACAK
Avni Aker'e veda etkinliği saat 19.00’da Avni Aker'i ve efsane futbolcularını anlatan videolarla başlayacak. 19.20-20.00’de Cengiz Selimoğlu, Furkan Derya ve İlyas Derya, İlknur Yakupoğlu, Özgür Babacan ve İrfan Seyhan, Salih Yılmaz ve Kaptan Yılmaz’ın konserleri sergilenecek. 20.00’de görsel şovlar, 21.00’de ise aralarında kulüp tarihinde önemli yeri olan yerli ve yabancı oyuncuların da bulunduğu efsanelerle takımın hazırlık maçı oynanacak. 22.15’te de havai fişek ve ışık gösterileri yapılacak.
YEREL GAZETELER OLUMLU
Yerel gazeteler, sezonun ilk hafta maçında Kasımpaşa karşısında alınan galibiyeti, oynanan futbolu ise 'gelecek adına umut verici' olarak yorumladı. Sonnokta Gazetesi, "Onazi bir takumdur", "Muhteşem Nijeryalı, muhteşem fırtına", "Yanal'ın yeni Trabzonspor’u lige fırtına gibi başladı" başlıklarını kullandı.
Günebakış Gazetesi ise, ''Hoş geldin Trabzonspor'', ''Onazi Şov'', "Trabzonspor Kasımpaşa’yı yeni transferi ile yıktı, yeni sezona 3 puanla başladı" başlıkarıyla haberi manşetine taşıdı. Karadeniz Gazetesi, "Onazi bir Trabzonspor!", "Kasımpaşa’nın işini siyah inci bitirdi. Fırtına sezona iyi bir başlangıç yaptı" başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı. Ekspres Gazetesi'nin manşetinde ise, "Onazi Paşa", "Trabzonspor Kasımpaşa’yı Nijeryalı yıldızın attığı 2 golle devirdi. 90 dakika boyunca dirençli bir görüntü çizen bordo mavili takım, ligin geneli için olumlu sinyaller verdi" başlıkları yer aldı. Taka Gazetesi, "Onazi attı, fırtına koptu", "Trabzonspor, Nijeryalı oyuncusunun iki golü ile Kasımpaşa’yı devirdi" ifadelerine yer verdi. İlkhaber Gazetesi de, "Onazi fırtınası", "Trabzonspor, yeni sezona yenilenen kadrosu ile galibiyetle başladı. Bordo mavililer çok etkili bir oyun ortaya koymasa da geçtiğimiz sezon tarihi bir yenilgi aldığı Kasımpaşa karşısında yeni transferi Onazi’nin 2 golüyle güldü" başlıklarıyla haberi duyurdu.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!