Trabzonspor Avrupa şampiyonunu getirdi

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Avrupa şampiyonunu getirdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2015 15:48

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla'nın Kamerunlu ön liberosu Stephane Mbia'yı Trabzon'a getirdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor, sportif direktörlüğe Süleyman Hurma’yı getirdikten sonra transfere hızlı başladı.

Kayserispor’dan Hakan Arıkan, Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ’ı renklerine bağlayan bordo mavili yönetim, yabancı transferlerinde de elini çabuk tutuyor.

Sevilla’da kiralık olarak forma giyen Queens Park Rangers’ın Kamerunlu orta saha oyuncusu Stephen Mbia’yı dün gece özel uçakla Trabzon’a getiren Trabzonsporlu yöneticiler, bonservisi elinde olan bu oyuncuyla anlaşmak için büyük zaba sarfediyor. Şehri ve kulübün tesislerini gezen Mbia, gece geç saatlerde de sportif direktör Süleyman Hurma ile birlikte kentten ayrıldı.

Trabzonspor Avrupa şampiyonunu getirdi

İMZA PARASI VE GARANTİ ÜCRET PAZARLIĞI SÜRÜYOR
Sevilla formasıyla UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Mbia ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor’un, bu oyuncunun istediği 1.5 milyon Euro imza parası ve yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret rakamlarını aşağıya çekmeye çalıştığı belirtildi. Orta sahada Mehmet Ekici’nin partneri olarak düşünülen Mbia’yı Ersun Yanal’ın da çok istediği vurgulandı.

Haberin Devamı

4 ÜLKE DOLAŞTI
25 yaşında ve 1,90 metre boyundaki Stephane Mbia, ön libero olarak görev yapıyor. Yıldız futbolcu, 12 yıllık futbol kariyerinde Kamerun'da Kadji Sports, Fransa'da Stade Rennes, Marsilya, İngiltere'de Queens Park Rangers ve İspanya'da Sevilla takımlarının formalarını giydi.

Stephane Mbia'nın bonservisi için Marsilya 9.5 milyon Euro, QPR ise 9 milyon Euro ödemişti.

Trabzonspor Avrupa şampiyonunu getirdi

BELKALEM AYRILDI
Trabzonspor’da sezon başında İngiltere’nin Watford kulübünden kiralanan Cezayirli oyuncu Essaid Belkalem, Trabzon’dan ayrıldı. 450 bin euro kiralama bedeli ve 700 bin Euro garanti ücret karşılığında bordo mavili takımda forma giyen Belkalem, Spor Toto Süper Lig'de 16, UEFA Avrupa Ligi’nde 8 olmak üzere toplam 24 maça çıktı, 3 gol kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!