Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2015 13:22

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, zorlu Trabzonspor deplasmanından 3 puan çıkararak, maç fazlasıyla yeniden liderliğe yükseldi. Siyah beyazlıların gollerini 58. dakikada Demba Ba ve 90+5'te Mustafa Pektemek attı.

Haberin Devamı

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Mehmet Cem Satman
Trabzonspor: Hakan Arıkan, Bosingwa, Aykut Demir, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş (Dk. 46 Yusuf Erdoğan), Medjani, Fatih Atik (Dk. 84 Waris), Özer Hurmacı (Dk. 60 Cardozo), Mehmet Ekici, Erkan Zengin, Deniz Yılmaz
Beşiktaş: Günay Güvenç, Opare (Dk. 57 Demba Ba), Sivok (Dk. 75 Atınç Nukan), Ersan Adem Gülüm, Motta, Hutchinson, Tolgay Arslan, Gökhan Töre, Sosa (Dk. 90 Oğuzhan Özyakup), Olcay Şahan, Mustafa Pektemek
Goller: Dk. 58 Demba Ba, Dk. 90+5 Mustafa Pektemek (Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Dk. 47 Uğur Demirok, Dk. 78 Yusuf Erdoğan (Trabzonspor), Dk. 81 Motta, Dk. 87 Günay Güvenç (Beşiktaş)

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş

Haberin Devamı

MAÇIN GOL DAKİKALARI:
58. dakikada Beşiktaş, oyuna 1 dakika önce Opare'nin yerine giren Demba Ba'nın golüyle öne geçti. Erkan Zengin'in kaptırdığı top ile sağdan ceza alanına hareketlenen Gökhan Töre'nin yerden ortasında Demba Ba, Aykut Demir'in önünde dönerek vururken, meşin yuvarlak yan direğe çarparak filelerle buluştu: 0-1.

90+5. dakikada Beşiktaş, ikinci golü buldu. Oyuna 90. dakikada giren Oğuzhan Özyakup'un ortasında, altı pas içinde arka direkteki Mustafa Pektemek'in kafa vuruşunda top filelere gitti: 0-2.

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş

Beşiktaşlı futbolcular Trabzonspor zaferinden sonra soyunma odasında büyük sevinç yaşadı.

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş

AYRINTILI PUAN CETVELİ VE FİKSTÜR İÇİN TIKLAYINIZ

BA VE CARDOZO YEDEK BAŞLADI
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, ideal 11'de oynattıkları santrforları olmadan Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndaki maça çıktı. Bordo-mavili takımda Oscar Cardozo, siyah-beyazlılarda ise Demba Ba yedek kulübesinde maça başladı. Ba, 57. dakikada Opare'nin yerine; Cardozo da 60. dakikada Özer'in yerine oyuna girdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş
TRİBÜNDE BÜYÜK SÜRPRİZ!

TRABZONSPOR'DA 5 EKSİK
Trabzonspor'da sezonu kapatan Aytaç Kara ile sakatlıkları bulunan Belkalem, Onur Recep Kıvrak, Musa Nizam ve Yatabare maç kadrosunda yer almadı. Ersun Yanal, Gençlerbirliği maçından farklı olarak savunmanın sağında Salih Dursun'un yerine Bosingwa'ya görev verdi. Stoperde ise Aykut Demir-Uğur Demirok ikilisi görev yaptı. Waris yedek kulübesinde oturtulurken Özer Hurmacı 11'de yer aldı.

Beşiktaş'ta ise kart cezalıları Necip Uysal ve Serdar Kurtuluş ile sakatlığı bulunan Veli Kavlak, Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı forma giymedi.

ADEM KABAYEL'İN OBJEKTİFİNDEN TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇININ EN GÜZEL KARELERİ

DÜNYA ŞAMPİYONU ERDOĞDU LİSESİ ŞEREF TURU ATTI
Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nda Brezilya'yı finalde 2-1 yenerek Dünya Şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Futbol Takımı maç öncesi kupayla birlikte tur attı ve tribünleri selamladı. Avni Aker'i dolduran taraftarlar liseli gençlere büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş
OLAY! ÖZER AĞLADI, YANAL ÇILDIRDI...

Haberin Devamı

DEV PANKARTTA BU KEZ ATATÜRK YER ALDI
Trabzonspor taraftarları kapalı tribünün bulunduğu bölümde takımlar sahaya çıkarken 10. Yıl Marşı eşliğinde Atatürk'ün fotoğrafının yer aldığı ve üzerinde "İlk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kalp kuvveti veren vatandaşlarımın ilk sırasında Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım" yazılı dev pankart açtı.

YANAL PATLADI: TRABZONSPOR TARAFTARI...

YANLIŞ LİSTE DAĞITILDI
Bu arada karşılaşma öncesinde basın tribününde dağıtılan kadroların yanlış olması dikkat çekti. Trabzonspor kadrosunda İshak Doğan'ın bulunduğu liste görevliler tarafından bir süre sonra toplandı ve maçın başlamasına 15 dakika kala yeni liste dağıtıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!