'Futbol tarihinin en tehlikeli açıklamaları'

Güncelleme Tarihi:

Futbol tarihinin en tehlikeli açıklamaları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 10:45

Süper Lig'de dün akşam oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor maçı sonrasında inanılmaz olaylar yaşandı. Hakemin yönetimini beğenmeyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul'dan Trabzon'daki yöneticileri telefonla arayıp, "Özel uçakla oraya geliyorum. Ben gelene kadar hakemleri stattan çıkarmayın" dedi. Hacıosmanoğlu daha sonra ASpor Televizyonu'na telefonla bağlanıp, "O hakemi bakalım oradan kim çıkartacak?" diye rest çekti. Hakem Çağatay Şahan ve yardımcıları 4 saat statta mahsur kaldı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefonu Hacıosmanoğlu’nu ikna edebildi. Hakemler 03.47’de serbest kaldı. Eski hakem Ahmet Çakar, Hacıosmanoğlu'nun sözleri için, "Futbol tarihinin en tehlikeli, en sorumsuz açıklamaları" dedi.

Haberin Devamı

Futbol tarihinin en tehlikeli açıklamaları

SON DAKİKADA KURAL HATASI YAPILDI
Maçın son dakikasında Trabzonsporlu futbolcular rakip ceza alanında hakeme penaltı itirazında bulunurken, Gaziantepsporlu oyuncular 'topun oyunda olması ve hakemin oyunu durdurmaması' nedeniyle oyunu devam ettirdi ve rakip kaleye atak yaptı. Bunu gören hakem düdüğünü çaldı ve oyunu aut atışıyla başlattı. MHK eski başkanı Hürriyet yazarı Mustafa Çulcu, hakemin bu pozisyonda büyük bir yanlışa imza attığını belirterek, "Kural hatası yapıldı" dedi.



Haberin Devamı

Futbol tarihinin en tehlikeli açıklamaları

YEDEK FUTBOLCU SALİH, KULÜBEDEN KOŞARAK SAHAYA GİRDİ
Trabzonsporlu futbolcular penaltı itirazlarında bulunurken, bordo mavili takımın yedek oyuncularından Salih Dursun koşarak sahaya girdi ve hakeme itiraz edenler arasına katıldı. Bu sırada sahaya girmeyen çalışan sportif direktör Süleyman Hurma ise güçlükle engellendi. Tribündeki Trabzonspor taraftarları da hakemlere büyük tepki gösterdi. Yüzlerce taraftar saatlerce stat çevresinde hakemleri protesto etti.

Haberin Devamı

Futbol tarihinin en tehlikeli açıklamaları

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU YÖNETİCİLERE "HAKEMLERİ BIRAKMAYIN" DEDİ
Kulüp başkanı Hacıosmanoğlu'nun, sabaha karşı Trabzon'da olacağını söylemesi ve kendisi gelene kadar hakemlerin stadyumda tutulmasını istemesi üzerine, VIP tribünü önündeki araç giriş kapısı kilitlendi. Ayrıca tribün önünde yaklaşık 500 bordo mavili taraftar TFF ve hakemler aleyhine tezahürat yapmaya başladı. Hacıosmanoğlu A Spor canlı yayınına bağlandı. “Yöneticilerime, sabaha kadar, ben gelene kadar o hakem, o stattan çıkmayacak. O hakemi bakalım oradan kim çıkartacak?" dedi. 

Futbol tarihinin en tehlikeli açıklamaları

Haberin Devamı

HACIOSMANOĞLU ÖNCE TV'YE BAĞLANIP "KADIN GİBİ YAŞAMAYACAĞIZ" DEDİ
İbrahim Hacıosmanoğlu bu arada ASpor'a telefonla bağlanıp, maçın hakemleri ve Futbol Federasyonu aleyhinde zehir zemberek açıklamalar yaptı. Hacıosmanoğlu, "Böyle bir Allah'sızlık olmaz ki ya! Bundan sonra neler olacağını Türkiye Cumhuriyeti görecek. Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" dedi.

Futbol tarihinin en tehlikeli açıklamaları

HAKEMLER REHİN KALINCA 03.00'TE ERDOĞAN DEVREYE GİRDİ
Hakemlerin Avni Aker Stadı'ndan çıkışına izin verilmemesi üzerine Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri ve bazı devlet görevlileri Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu telefonla aradı. Ancak Hacıosmanoğlu bu telefonların hiçbirine çıkmadı. Saatler 03.00'ü gösterdiğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacıosmanoğlu'nu telefonla arayarak, hakemlerin güvenli bir şekilde stattan çıkarılmalarını istedi. Bunun üzerine hakemler saat 03.47'de sıkı güvenlik önlemleri altında stattan çıkarıldı.

Haberin Devamı

Futbol tarihinin en tehlikeli açıklamaları

"ERDOĞAN 'DÜNYA GENELİNDE BÜYÜK BİR REZİLLİK YAŞAMAYALIM' DEDİ"
Hacıosmanoğlu, Erdoğan ile telefonda neler konuştuklarını şu sözlerle anlattı: "Beni arayan o değerli insanın, 'Hem Türkiye hem dünya genelinde büyük rezillik yaşamayalım. Ama yanlışların da hesabı sorulacak' sözü üzerine ben de arkadaşları aradım. Bizi katleden şahısların, Trabzonlu'ya yakışan şekilde en ufak fiziki müdahalede bulunulmadan bu şehri terk etmelerine izin verdik."

Futbol tarihinin en tehlikeli açıklamaları

"KADIN GİBİ 100 SENE YAŞAYACAĞIMA..."
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sabah 05.45'te Trabzon Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında ise, "Ben 49 yaşına kadar adam gibi yaşadım, kadın gibi yaşamadım. Allah bir gün ömür bile verdiyse onu da adam gibi yaşayıp adam gibi öleceğim. Ben kadın gibi 100 sene yaşayacak yerde adam gibi bir sene yaşarım. Sonucunda ölüm de varsa bir gün yaşarım, ertesi gün ölürüm" dedi.

Haberin Devamı

Futbol tarihinin en tehlikeli açıklamaları

AHMET ÇAKAR: FUTBOL TARİHİNİN EN SORUMSUZ AÇIKLAMASI
Eski hakem Ahmet Çakar, Hacıosmanoğlu’nun sözleri için “futbol tarihinin en tehlikeli, en sorumsuz açıklamaları” dedi. Gazeteci Kadir Çetinçalı, Hacıosmanoğlu’nu “Trabzon için, Trabzonspor için büyük bir talihsizlik” diye niteledi. 

Trabzon başkanı Hacıosmanoğlu Türk futbol tarihinin en tehlikeli en sorumsuz açıklamalarını yapmıştır.

— ahmetcakar (@ahmetcakar1) October 28, 2015">

İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzon için Trabzonspor için büyük talihsizlik. Bir an önce arşivin küflü sayfalarında yerini almalı.

— Kadir Çetinçalı (@kadircetincali) October 28, 2015">

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!