Trabzon'da endişe

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda endişe
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 1997 00:00

Haberin Devamı

Vanspor maçının hazırlıklarını sürdüren bordo mavililerde Teknik Direktör Yılmaz Vural, futbolcularını kart cezaları ve sakatlıklara karşı uyardı...

Trabzonspor, hafta sonunda oynayacağı Vanspor maçının hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Bordo mavililer sabah sahada istasyon çalışması yaptı. Çetin düz koşu yaparken ayak bileğinden sakat olan Rada'nın dışında İskender de çalışmaya katılmadı.

Teknik Direktör Yılmaz Vural dün futbolcularını kart cezaları ve sakatlıklara karşı uyararak şöyle konuştu: ‘‘Ogün ligin ilk maçında cezası nedeniyle oynayamadı. Şimdi de Rada sakatlandı. Daha dikkatli olmanızı istiyorum.''

Bordo mavili takımın akşam idmanı da bir hayli sert geçti. Çift kale maç sırasında darbe alan Kamerunlu Misse Misse ve Okan çalışmayı yarım bırakmak zorunda kaldı. Tedavileri yapılan bu futbolcuların durumlarının ciddi olmadığı öğrenildi. Ünal'dan tekme yiyen Mehmet İpek de kısa süren tedavisinin ardından antrenmana devam etti. Bu arada çift kale sırasında birbirlerine sert giren Mehmet İpek ile Mehmet Yıldırım arasındaki ağız dalaşını Yılmaz Vural araya girerek yatıştırdı.

Vugrinec şoku...

Trabzonspor'da geçen sezondan cezası olan Tolunay'dan sonra Hırvat futbolcu Vugrinec'in de aynı nedenle UEFA Kupası eleme maçında Dundee United karşısında oynamayacağı bildirildi. Bu arada, Trabzonspor'un golcü oyuncusu Hami Mandıralı, yeni takım arkadaşı Vugrinec'le iyi anlaşacağını belirterek, ‘‘Şota'yla da çok iyi anlaşıyorduk. Vugrinec kaliteli bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Kendisiyle önümüzdeki günlerde çok daha iyi şeyler yapacağız'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!