Trabzon'a kadın eli değecek

Güncelleme Tarihi:

Trabzona kadın eli değecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2013 01:05

Köln’de pazarlama, sponsorluk ve halkla ilişkiler gibi alanlarda danışmanlık yapan Samii, “Başkan Sadri Şener, bana teklifte bulundu. İleriki günlerde konuyla ilgili kararımı vereceğim” dedi.

Haberin Devamı

GİRAY Bulak’tan boşalan sportif direktörlük koltuğunu henüz dolduramayan Trabzonspor’da  ilginç bir isim gündeme geldi. Alman Köln Kulübü’ne pazarlama, sponsorluk ve halka ilişkiler gibi alanlarda danışmanlık yapan İran asıllı Alman yönetici Samira Samii, başkan Sadri Şener’in kendisine sportif direktörlük teklifi yaptığını iddia etti.

Transferlerde yardımcı olmuştum

Samii, goal.com haber sitesine yaptığı açıklamada, Başkan Sadri Şener’i tanıdığını belirterek,  “Onu uzun zamandır tanıyorum. Alanzinho, Paulo Henrique ve Didier Zokora transferlerinde kendisine yardımcı olmuştum” dedi.

Köln’deki görevini sürdürecek

Her zaman gelebilecek tekliflere açık olduğunu kaydeden Samii, “Bana Trabzonspor’da  sportif direktör olmam için teklifte bulundu. Her türlü teklife açığım. Şener’in teklifini de önce düşünüp, değerlendirmem gerek. Kararımı vereceğim” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Samii Sport-Marketing Agantur” adıyla bir menajerlik şirketinin de sahibi olan Samii, teklifi kabul etmesi halinde Köln takımına verdiği danışmanlık servisine de devam edeceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!