Trabzon yine kayıp: 2-2

Güncelleme Tarihi:

Trabzon yine kayıp: 2-2
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Coşkun ve Muhammet'in golleri ile 2-0 yenik duruma düşen bordo mavililer, Feti ve Ogün'ün golleri ile skoru eşitledi. Erzurumsporlu Muhammet'in bir şutu da direkten döndü.

Avrupa Kupaları'ndan elenen ve ligde iki haftadır galibiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, zorlu Erzurumspor deplasmanından da bir puan alabildi: 1-1.

4. dakikada Abdullah'ın soldan korner atışına Vugrinec kafayı vurdu, top az farkla auta çıktı. 5. dakikada Kürşat'in pasla Muhammet hareketlendi ve Ömer'i gördü. Bu futbolcunun sağdan ortasına Coşkun dokundu: 1-0. 24. dakikada Zafer faul atışında Coşkun'la topu buluşturdu, vuruş kalecide kaldı. 25. dakikada Kürşat'ın faul atışında Altaycan kale önüne ortaladı, Coşkun bekletmeden vurdu ancak top yine kalecide kaldı. Erzurumspor, 40. dakikada ikinci golünü buldu. Muhammet, sağdan Kürşat'ı gördü. Kürşat'ın pasında topla buluşan Coşkun, topu tekrar Muhammet'e verdi. Bu futbolcunun sert vuruşunda top filelerle kucaklaştı: 1-0. 43. dakikada Ogün- Ünal paslaşmasında Erzurum defansı durunca aradan sıyrılan Feti kaleci Prunea'yı avladı: 2-1. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya da karşılıklı ataklar vardı. 47. dakikada Muhammet'in uzaktan şutu üst direkte patladı. 49. dakikada yine Ogün- Ünal paslaşmasında topla son buluşan Ogün yerden sert bir vuruşla eşitliği sağladı: 2-2. 60. dakikada Vugrinec, 66. dakikada Altaycan, 68. dakikada Kürşat, 78. dakikada Muzaffer, 80. dakikada Ogün, 82. dakikada Seyit Cem'in çabaları skoru değiştirmedi ve maç 2-2 sona erdi.

STAT: Cemal Gürsel

HAKEMLER: Yılnur Önen (**), Burhan Mermer (**), Ümit Ünal (**)

ERZURUMSPOR: Prunea (**)- Kürşat (****), Begonoviç (***), Alpaslan (**) (Dk.75 Ali Rıza **), Furkan (***)- Ömer (***), Altaycan (**), Soner (***) (Dk.55 Abdülkadir (**)- Muhammet (***), Zafer (***), Coşkun (**) (Dk.50 Muzaffer *)

TRABZONSPOR: Metin (**)- Recep (*), Feti (**) (Dk.55 Mehmet **), Rada (**)- Okan (***), Ünal (****), Ogün (***), Abdullah (**), Dilaver (*)- Campbell (**) (Dk.55 Seyit **), Vugrinec (**)

GOLLER: Dk.5 Coşkun, Dk.40 Muhammet, Dk.43 Feti, Dk.49 Ogün

SARI KARTLAR: Muhammet, Muzaffer (Erzurum), Recep, Mehmet, Rada (Trabzon)






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!