Trabzon vurdu kaçtı:2-0

Güncelleme Tarihi:

Trabzon vurdu kaçtı:2-0
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 1997 00:00

Trabzonspor, zayıf rakibi karşısında ilk yarıda vasat bir görüntü sergiledi. İkinci yarıda ise sahada farklı bir Trabzonspor vardı. Bordo mavililer, bu 45 dakikada iki gol bulurken, Hüseyin'in bir şutu da direkten döndü.
Haberin Devamı

Trabzonspor, zayıf rakibi Şekerspor'u deplasmanda 2-0 yenerek Türkiye Kupası çeyrek finali için büyük avantaj yakaladı. Çok az sayıda seyircinin oynadığı karşılaşmada futbol kalitesi vasatın altındaydı.

3. dakikada sağ kanattan Fatih kale alanı içine ortaladı. Hakan Keleş bomboş pozisyonda topu üstten auta yolladı.

17. dakikada Erdal'la ver-kaç yapan Tolunay'ın ceza sahası üzerinden attığı şut, direğin yanından auta çıktı.

37. dakikada Ertuğrul soldan hareketlenip ortaya çıkardı. Hayri'nin dokunduğu top kaleci Nihat'ı geçti. Boşta kalan topu Rada uzaklaştırdı.

44. dakikada Erdal son çizgiye inip geriye çıkardı. Selahattin'den önce ayak koyan Engin Hoşsoy mutlak golü önledi ve devre golsüz kapandı.

48. dakikada Yvos'un hatasında Çetin topu kapıp, yerden çıkardı. Orhan'dan önce savunma tehlikeyi topu kornere atarak uzaklaştırdı.

68. dakikada Ünal sağ kanattan ortaladı. Hüseyin'in kafa vuruşunda top üst direkten geldi.

71. dakikada Trabzon'un golü geldi. Orhan'ın pasıyla hareketlenen Selahattin, çaprazdan cezaalanına girdi. Bu oyuncunun sert şutunda top, üst direğe çarparak ağlara gitti: 1-0.

80. dakikada Orhan soldan arka direğe ortaladı. Osman'ın kafa ile indirdiği topu Şekerspor savunması seyrederken, araya giren Çetin kafasıyla ile dokunup maçın skorunu belirleyen golü kaydetti:2-0.

STAT: 19 Mayıs

HAKEMLER: Selçuk Şahin (***), Maksut Balta (**), Ayhan Bölükbaşı (***)

ŞEKERSPOR: Murat (*)-Engin Hoşsoy (**), Yvos (**), Barış (**)(Dk.76 Burhan *)-Fatih (*), Hayri (**), Mehmet (**)(Dk.84 Serdar), Tanser (**), Ertuğrul (*)- İsmail (**), Hakan Keleş (**)(Dk.76 Kamil Muhtar *)

TRABZONSPOR: Nihat (***)-Hüseyin (**), Ogün (***), Rada (***)- Okan (*)(Dk.46 Osman **), Ünal (**), Tolunay (**)(Dk.46 Dilaver *), Orhan (**), Abdullah (**)(Dk.82 Vugrinec)- Selahattin (**), Çetin (**)

SARI KART: Tanser, Barış, Mehmet, Hakan Keleş (Şekerspor)

GOLLER: Dk.71 Selahattin, Dk.80 Çetin

Özgür Şahiner

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!