Trabzon, İngiliz Campbell'ı alıyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzon, İngiliz Campbellı alıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavililer, Nottingham Forrest'ın siyahi golcüsü ve kulübüyle bugün İngiltere'de masaya oturacak. Campbell olmadığı taktirde Hırvat Kozlucev ve Benfica'nın İngiliz santrforu Bryandin'le temasa geçilecek.

Milne tavsiye etti

Trabzonspor, aradığı golcüyü nihayet buldu. Bordo mavili yöneticilerin adını sır gibi sakladıkları golcünün, İngiltere Süper Ligi takımlarından Nottingham Forrest'ın santrforu Kevin Campbell olduğu ortaya çıktı. Teknik Direktör Gordon Milne'in ısrarla istediği bu futbolcu için İdari Menajer Süleyman Hurma, bugün İngiltere'ye gidecek. Hurma, Trabzonspor'un teklifine sıcak baktığını söyleyen Campbell ve kulübü ile pazarlık masasına oturacak.

İki aday daha var

Geçtiğimiz sezon attığı 23 golle Nottingham Forrest'ın Süper Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan 27 yaşındaki Campbell'ın toplam maliyetinin 5 milyon sterlin civarında olduğu öğrenildi. Campbell'ın büyük olasılıkla bugün anlaşma sağlanması bekleniyor. Trabzonspor yönetimi, Campbell olmadığı taktirde Benfica'nın İngiliz golcüsü Bryandin ve Hırvat Kozlucev'e transfer teklifinde bulunacak.

23 gol attı

Nottingham Forrest'ın forvetteki en önemli gol umudu olan Kevin Campbell, geçtiğimiz sezon İngiltere 1.Ligi'nde 23 gol attı. 1.90 boyundaki Campbell, güçlü fiziği ve üstün top tekniğiyle tanınıyor. Bugün Trabzonspor İdari Menajeri Süleyman Hurma ile görüşecek olan siyahi futbolcunun, bordo mavili kulübün teklifine 'evet' demesi bekleniyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!