Trabzon hız kesti 0-0

Güncelleme Tarihi:

Trabzon hız kesti 0-0
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

Üç haftalık galibiyet serisine Karabük'te ara verdi

Kümede kalması mucizelere bağlı olan zayıf rakibi karşısında son derece tutuk bir oyun çıkaran ve kalesinde büyük tehlikeler yaşayan bordo mavili takım, 1 puana razı olurken, şampiyonluk şansını da zora soktu.

Savunmayı aşamadılar

Gençlerbirliği, Adana ve Samsun'u yenerek, dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor, puan cetvelinin son sırasındaki Karabükspor'a takıldı: 0-0. İleride sadece Erdoğan'ı bırakan rakibinin, orta saha ve savunmadaki direncini bir türlü kıramayan bordo mavili ekip, karşılaşma boyunca çok az gol pozisyonu bulabildi.

Milne büyük tepki

Karabükspor ile berabere kalarak, şampiyonluk şansını neredeyse sıfıra indiren Trabzonspor'da Teknik Direktör Milne'ye büyük tepki var. Bordo mavili yöneticiler ve taraftarlar, İngiliz çalıştırıcının, korkak futbol oynatması yüzünden Karabük'e puan kaptırdıklarını ifade ettiler.

Milne ise maç sonrası yaptığı değerlendirmede, ‘‘Futbolcularım, hepimizi hayal kırıklığına uğrattı’’ dedi. İngiliz çalıştırıcı şöyle konuştu: ‘‘Karabük'ün kapalı defans yapacağını biliyorduk. Bu nedenle futbolculardan bol bol şut atmalarını istedim. Ancak ne mücadele edebildiler, ne de doğru dürüst şut atabildiler.’’

TRABZONSPOR, ligin son sırasında yer alan Karabükspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak, şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.

1. dakikada Tayfun'un hatasında yararlanıp, topla buluşan Fatih, kaleci Zafer ile karşı karşıya kalmasına rağmen topa kötü bir vuruş yapınca meşin yuvarlak auta çıktı.x

17. dakikada Serkan'ın ortaladığı topa Niyazi geç kalınca Abdullah tehlikeyi önledi.

19. dakikada Haliloviç orta sahadan aldığı topla ceza çizgisinden top üstten az farkla auta çıktı.

41. dakikada, Fatih, ceza alanı yayı üzerinden Ünal'a havadan güzel bir pas verdi. Bu futbolcunun, kafayla filelere göndermek istediği top, az farkla kale direğinin yanından dışarı çıktı.

44. dakikada, Abdullah sol taraftan yaptığı ortaya Osman kafayla vurdu. Meşin yuvarlak, kaleci Zafer'in ellerinde kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.

65. dakikada Serkan'ın ceza sahası dışından attığı sert şut auta çıktı.

71. dakikada kornerden gelen topa Erdoğan kafayı vurdu. Kaleciyi geçen top topu Abdullah çizgi üzerinden çıkardı.

86. dakikada orta sahadan aldığı topla ceza sahasına hareketlenen Halim, kaleci Milosevski ile karşı karşıya kaldı. Ancak kötü bir vuruşla topu auta yolladı. Karşılaşma golsüz sona erdi: 0-0.

STAT: Yenişehir

HAKEMLER: Cem Tosyalı (***), Şenol Koyuncuoğlu (**), Özden Mısırlıoğlu (***)

KARABÜKSPOR: Zafer (***)- Mehmet Polat (***), Hayati (***), Tahir (***)- İlkan (**), Niyazi (**) (Dk.63 Seyit *), Haliloviç (***) (Dk.79 Halim *), Enver (**), Tayfun (**), Serkan (**)- Erdoğan (**)

YEDEKLER: Selçuk, İhsan, Yasin, Özgür, İzzet

TRABZONSPOR: Milosevski (**)- Recep (*), Selim (*), Tansel (*)- Mehmet İpek (*) (Dk.70 Ünsal *), Mehmet Zengin (*), Osman (*) (Dk.55 Kalitvintsev *), Ünal (*), Abdullah (*)- Fatih (*), Selahattin (*) (Dk.61 Vugrinec *)

YEDEKLER: Metin, Dilaver, Orhan, Okan

SARI KARTLAR: Mehmet (Karabük), Abdullah, Osman, Recep, Fatih (Trabzon)



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!