Trabzon fena yandı

Güncelleme Tarihi:

Trabzon fena yandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavili taraftarların Galatasaray'a 3-0 yenildikleri maçta sportmenlik dışı davranışları, Futbol Federasyonu'nu ayağa kaldırdı. İhtarı bulunan Trabzonspor'a en az iki maç saha kapatma cezası geliyor.

Zararı Trabzon'a

Trabzonspor seyircisi, bu kez takımının başını yaktı. Takımlarının Avni Aker'de Galatasaray'a 3-0 yenilmesini hazmedemeyen bordo mavililerin taşkın hareketleri, hakem, gözlemci ve temsilci raporlarına da yansıdı. Bu sezon daha önce de ihtarı bulunan Trabzonspor'un sahası en az iki maç kapatılacak.

Tribünden sağanak

Maçın hakemi Bülent Uzun federasyona gönderdiği raporunda, Trabzon yenik duruma düştükten sonra küfürle başlayan sağanağın, daha sonra pet şişe, para ve kırılan koltuklara dönüştüğünü belirtti. Uzun, yardımcılarının, atılan cisimler yüzünden görev yapamaz duruma geldiklerini de raporuna ekledi.

Keskin ve Çodur

Gözlemci Mekki Keskin raporunda, ‘‘Son 10 dakikada saha arenaya döndü. Uzun, yardımcılarına atılanlar yüzünden hem maçı durdurdu, hem de Aykut Gümülü'nün yerini değiştirmek zorunda kaldı’’ derken Uzun ve yardımcılarına tam not verdi. Federasyon temsilcisi Selahattin Çodur da raporunda olayları doğruladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!