Trabzon’da isyan

Güncelleme Tarihi:

Trabzon’da isyan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavili kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntılar Teknik Direktör Milne ve golcü Campbell'ı isyan ettirdi. G.Antep'e gitmek istemeyen iki İngiliz son anda ikna edildi....

Trabzon'da yaşanan ekonomik sıkıntılar, G.Antep maçı öncesinde Teknik Direktör Milne ve golcü Campbell'ı isyan ettirdi. İki aylık alacağı olan 100 milyar lirayı tahsil edemeyen Campbell, önceki akşam kampı terketti. Tüm uğraşılara rağmen tesislere dönmeyen İngiliz futbolcu, dün sabahki çalışmaya da katılmadı.

Sabah çalışmadan sonra bir şok da Milne yarattı. Milne, futbolcuların ve kendisinin alacaklarının ödenmediğini, bu koşullarda Antep'e gitmeyeceğini yöneticilere bildirdi. Menajer Süleyman Hurma'yla da tartışan Milne'yi Asbaşkan Hikmet Onur ve Genel Sekreter Bülent Akyazıcı ikna etmek için çalıştı.

Başkan M.Ali Yılmaz'ın ‘‘Alacaklarınız G.Antep'te ödenecek’’ garantisinden sonra yumuşayan Milne, yardımcıları Wilson ve Ali Emeç ile Campbell son anda ikna edilerek havaalanının yolunu tuttu. Yaklaşık 15 saat süren Trabzonspor'daki büyük kriz şimdilik çözülmüş oldu.

Trabzon'da sakatlar oynamak istiyor

Trabzonspor'da, sakatlıkları tam geçmeyen Ünal ile Kalitvintsev'in Gaziantepspor karşılaşmasında, takımdaki yerlerini mutlaka almak istedikleri belirtildi. İki futbolcu da, Teknik Direktör Gordon Milne'ye ‘‘Gerekirse iğne vurulup, sahada yerimizi alalım. Bu kritik maçta kenarda durmak istemiyorum’’ dediler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!