Torunu için başladı meslek sahibi oldu

Güncelleme Tarihi:

Torunu için başladı meslek sahibi oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 10:34

Ankara'da torunu için örme bebek yapan anneanne, organik bebekler ilgi görünce aile bütçesine katkı sağlamaya başladı. İnternet üzerinden sipariş alan Emine Baddal’ın örgü bebekleri büyük ilgi topluyor.

Haberin Devamı

Başkent’te yaşayan ev hanımı Emine Baddal, torununun sağlıklı bebeklerle oynaması için yaptığı örme bebekler ilgi görünce aile bütçesine katkı sağlamaya başladı. Torununun sağlıklı bebeklerle oynamasını isteyen Emine Baddal, internetten yaptığı araştırma sonrasında ‘amigurumi’ tekniğini keşfederek torunu için bebek ördü. Baddal'ın ördüğü bebekler ilgi görünce çok sayıda talep gelmeye başladı. İnternetten sipariş almaya başlayan Baddal, hem meslek sahibi oldu hem de aile bütçesine katkı sağlamaya başladı. Örme bebekleri severek yaptığını söyleyen Emine Baddal, talep edenlerin kendisine internet aracılığı ile ulaştıklarını, sipariş üzerine aynı teknik ile bebek, anahtarlık gibi hediyelik eşyaları örmeye başladığını belirtti. 1 yıldır bu işi yaptığını anlatan Baddal, “İlk önce torunuma ördüm, daha sonra sevdiklerime, şimdi de müşterilerime örüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Torunu için başladı meslek sahibi oldu

EV HANIMLARINA TAVSİYE

Ev hanımlarına tavsiyelerde de bulunan Emine Baddal, “Boş durmak yerine böyle aktivitelerle evde otururken ev ekonomisine katkıda bulunabilirler. Kendilerine bir hobi edinebilirler. Boş durmak insana sıkıntı verir. Mutlu olmak için aktif olmakta fayda var diye düşünüyorum. İnsana zor gelecek kadar büyük bir maliyeti de yok” diye konuştu. İşini büyütmek istediğini kaydeden Baddal, organik oyuncakların sağlık için önemli olduğunu ifade ederek, “Çocuklar genelde internetin başındalar ya da kanserojen madde içeren oyuncaklarla oynuyorlar. Bunun yerine çocuklara zarar vermeyen örgü oyuncakların daha faydalı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!