Torres mucizesi 3 puan getirdi

Güncelleme Tarihi:

Torres mucizesi 3 puan getirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2012 09:46

İngiltere Premier League'in 31. haftasında Manchester City, sahasında Sunderland ile 3-3 berabere kaldı.

Geçen hafta Stoke City deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrılan Manchester City, bu hafta da 3-1 geride götürdüğü maçta, son dakikalarda bulduğu gollerle haftayı bir puanla kapadı. Şampiyonluk yarışında uzun süre liderliğini koruyan Roberto Mancini'nin öğrencileri, ligin bitimine 7 hafta kala iki maçta 4 puan kaybetti.

Sunderland'in gollerini 31 ve 55. dakikalarda Larsson ile 45 4. dakikada Bendtner atarken, evsahibi takımın gollerini 43 ve 85. dakikalarda Balotelli ile 86. dakikada Kolarov kaydetti.

Ligde oynadığı son 7 maçı kazanarak büyük bir çıkış yakalayan Arsenal, Londra derbisinde Queens Park Rangers'a 2-1 mağlup oldu. Arsenal'ın golünü Walcott, QPR'ın gollerini ise Taarabt ve Diakite attı.

Geçen hafta Tottenham ile golsüz berabere kalan Chelsea, deplasmanda Aston Villa'yı 4-2 yendi. Londra ekibinin golleri Sturridge, Ivanovic (2) ve Fernando Torres'den geldi. İspanyol yıldız Torres, ligde altı ay sonra “Maviler”deki ilk golünü atmayı başardı.

Andy Carroll'ın eski takımı Newcastle United'a karşı deplasmanda ilk kez forma giydiği maçta Liverpool, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Ev sahibi ekibin gollerini Cisse attı.

Son beş haftada galibiyete hasret kalan Tottenham, sahasında Swansea'yi 3-1 mağlup etti. Londra temsilcisinin gollerini Rafael van der Vaart ve Adebayor (2) kaydetti.

Haftanın son maçında lider Manchester United, bugün deplasmanda Blackburn Rovers ile karşı karşıya gelecek.
Ligde bu hafta alınan diğer sonuçlar şöyle:
Everton-West Bromwich Albion : 2-0
Fulham-Norwich City : 2-1
Wigan Athletic-Stoke City : 2-0
Wolverhampton-Bolton Wanderers : 2-3

Gol Krallığı

Gol krallığı yarışında Arsenal'ın Hollandalı yıldızı Robin van Persie, 26 golle ilk sırada yer alıyor.

Bu futbolcuyu 21 golle Wayne Rooney (Manchester United), 17 golle Sergio Agüero (Manchester City), 16 golle Demba Ba (Newcastle United) ve 14 golle Yakubu Aiyegbeni (Blackburn Rovers) izliyor.

Gelecek Hafta

6 Nisan Cuma: Swansea-Newcastle,
7 Nisan Cumartesi: Sunderland-Tottenham, Bolton-Fulham, Chelsea-Wigan, Liverpool-Aston Villa, Norwich-Everton, West Bromwich-Blackburn, Stoke-Wolverhampton,
8 Nisan Pazar: Manchester United-QPR, Arsenal-Manchester City.

Puan Durumu

Torres mucizesi 3 puan getirdi
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!