Toroslar'da vezneler hafta sonu da açık

Güncelleme Tarihi:

Toroslarda vezneler hafta sonu da açık
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2018 17:40

Toroslar'da vezneler hafta sonu da açık

Haberin Devamı

Adnan AÇIKGÖZ/MERSİN, (DHA) - MERSİN'in Toroslar ilçesinde belediye vezneleri, 31 Temmuz'da sona erecek vergi yapılandırmasında sorun yaşanmaması için 28-29 Temmuz tarihlerinde de hizmet verecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hamit Tuna, yapılandırmadan yararlanmak isteyen borçlu mükelleflerin, 31 Temmuz Salı günü mesai bitimine kadar belediyeye başvurmaları gerektiğini belirterek, "2018 yılından öncesine ait borçlar, yapılandırma kapsamına girmektedir. Emlak, çevre temizlik, haberleşme, eğlence, ilan ve reklam vergisi, işgaliye borçları yapılandırma kapsamına alındı. Belediyemizin ücret tarifesine bağlı olarak yapılan hizmetlerin ücretleri yine kapsam dahilindedir. Vatandaşlarımızın bu konuda sıkıntı çekmemeleri için belediye idari hizmet binamızdaki veznelerimizi bu hafta sonu açık olacak. Mükelleflerimiz yeniden yapılandırma kapsamındaki borçlarını peşin ya da 6, 9, 12 ve 18  taksit halinde ödeyebilecekleri gibi taksit ödemelerini de iki ayda bir yapılabileceklerdir" dedi.
Başkan Tuna, taksit ödemelerinn Toroslar Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden kredi kartıyla da yapılabileceğini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!