Toroslar'da Ali Kınık konseri

Güncelleme Tarihi:

Toroslarda Ali Kınık konseri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2018 09:44

Toroslar'da Ali Kınık konseri

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Toroslar Belediyesi'nce düzenlenen Yayla Şenlikleri'nde sanhe alan Ali Kınık, sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında Arslanköy mahallesinde organize edilen konser öncesinde alanı dolduranlara seslenen Belediye Başkanı Hamit Tuna, "Toroslarımızın yaylalarında 200 binin üzerinde misafir nüfusumuz var. Şenliklermizle insanlarımızın hoşça vakit geçirmelerini sağlamaya çalıştık. Bizi millet yapan değerlerimizden bir tanesi olan tarih şuurunu da genç neslin belleklerine kazımaya gayret ediyoruz. Tarihini bilmeyenlerin coğrafyasını başkaları çizer. Onun için biz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar  hizmet anlamında ufkumuz ve vizyonumuz geniş bir şekilde çalışıyoruz" dedi.
Konuşmanın ardından sahneye çıkan Ali Kınık seslendirdiği şarkılar ile hem coşturdu hem de alandakilerin milli duygularına dokundu. Konserdeki heyecan ise İzmir Marşı'nın okunmasıyla doruğa çıktı. Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Kınık'a Başkan Tuna tarafından plaket verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!