Toros Mahallesi’ndeki Parkta Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Toros Mahallesi’ndeki Parkta Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2015 11:55

KONYAALTI BELEDİYESİ, TOROS MAHALLESİ’NDE BULUNAN PARKIN YENİLEME VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINI TAMAMLAYARAK BÖLGE SAKİNLERİNİN HİZMETİNE SUNDU.

Konyaaltı Belediyesi, Toros Mahallesi’nde bulunan parkın yenileme ve düzenleme çalışmalarını tamamlayarak bölge sakinlerinin hizmetine sundu.
Toros Mbahallesi, 803-805 sokak kesişiminde bulunan parkta çalışmalarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, modern yapıya kavuşturulan parkı, bölge sakinlerinin kullanımına sundu. Bin 541 metrekare yeşil alan ve bin 932 metrekare sert zemin, dinlenme alanları, çocuk oyun alanı, fitness alanı ve basket sahasıyla bölgenin ihtiyaçlarına uygun olarak düzenlenen parkın, bölgeye modern bir kimlik kazandırdığı belirtildi.
Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, yeni oturma alanları oluşturulurken, çocuk oyun alanı zemininin ise kauçukla kaplandığı, oyun gruplarının yenilendiği bildirildi. Sokak tipi fitness spor aletleri, engelli yürüyüş yolları ve çatılı piknik masaları ile parkın, herkesin kullanımına uygun hale getirildiği ifade edildi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, parkların tamamını revize ederek daha kullanışlı ve modern bir hale getirmek istediklerini söyledi. Her mahallede yeni parklar inşa ettiklerini belirten Başkan Böcek, Toros Mahallesi’nde bu güne kadar 7 park yaptıklarına dikkat çekti. Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı’nın metrekareye düşen yeşil alan miktarı ile Türkiye’ye örnek olduğunu kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!