Toros Canavarı, Ulukışla’da

Güncelleme Tarihi:

Toros Canavarı, Ulukışla’da
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2016 13:49

Toros Canavarı, Ulukışla’da

Haberin Devamı

NİĞDE’nin Ulukışla İlçesi'nde Aziz Nesin'in yazdığı Adanalı sanatçı Erdal Cindoruk'un yönettiği Toros Canavarı isimli oyun, Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı'nda sahnelendi.

Adana Seyhan İlçe Belediyesi Şehir Tiyatrosu (SBŞT) oyuncularının oynadığı tiyatro gösterisi, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Ulukışla İlçe Başkanı Birol Önder ve çok sayıda tiyatrosever tarafından izlendi.

Daha sonra CHP İlçe Başkanı Birol Önder, Ulukışla’ya tiyatro desteği nedeniyle Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a örme halı Atatürk posteri hediye etti. Karalar yaptığı konuşmada, "Sanata ve sanatçıya verdiğimiz destekle Toros Canavarı adlı oyunumuzla Ulukışla'dayız. Aziz Nesin'in yazdığı ve Adanalı sanatçımız Erdal Cindoruk yönetiminde sahneye koyduğu oyun, yurt içi ve yurt dışından onlarca kez davet aldı. Bu davetlerin birçoğuna şimdi olduğu gibi bende katıldım. Başkanın hediyesi çok güzel. Fabrika ayarlarımıza geri dönelim, Mustafa Kemal’de birleşelim" dedi.

Malik GÖDELİNER/ULUKIŞLA, (Niğde), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!