Torku Konyaspor'un adı değişti

Güncelleme Tarihi:

Torku Konyasporun adı değişti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 16:45

Torku Konyaspor, yeni sezonda isim sponsorluğu için Atiker ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Konyaspor'un isim sponsoru olan Torku ile sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Uzun süredir isim sponsoru arayışında olan yeşil beyazlı yönetim, Atiker firması ile 3 yıllığına anlaşma sağladı.
Konya Büyükşehir Belediyesi Arena'da  düzenlenen imza törenine Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve Atiker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker katıldı.

Şan, törende yaptığı konuşmada, "İnşallah kısmet olursa önümüzdeki sezondan itibaren bu kez Avrupa'da Konyamızın sesini duyuracak. Bunun için her zaman söylediğimiz bir slogan vardı 'Birlikte Konya'yız' diye. Bugüne kadar bu birlik ve beraberlik içerisinde gelinen noktadaki başarı yakalandı. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün Konyaspor tarihinde yeni bir sayfa açılıyor. Kulüp isim sponsoru olarak Konyamızın ulusalda ve uluslararası alanda da bir markası olan Atiker firmasıyla isim sponsorluğu konusunda anlaşmış bulunmaktayız" dedi.

Torku Konyasporun adı değişti
"KONYA'YA MİNNET BORCUMUZU ÖDEMEMİZ GEREKİYORDU"
Atiker ise, "Biz Konya'da doğduk ve Konya'da para kazanan bir sanayiciyiz. Konya'ya da minnet borcumuzu ödememiz gerekti. Bu nedenle sosyal sorumluluk olarak gördüğümüz konuda Konya'yı Türkiye'de en iyi şekilde tanıtabilmek için zaten bir marka olan Atiker ile Konyaspor'umuzu birleştirip daha iyi bir yerlere getirmeyi canı gönülden istiyoruz."

Haberin Devamı

Konyaspor, Haziran ayından itibaren 3 yıl boyunca Atiker Konyaspor adıyla mücadele verecek. 

BAKMADAN GEÇME!