Torku Konyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Torku Konyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 16:04

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ikinci maçında Torku Konyaspor evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. İlk maçta avantaj elde eden Torku Konyaspor’un amacı Beşiktaş’ı eleyerek bir üst tura çıkmak. Peki, Konyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Beşiktaş evinde Konyaspor’u ağırlamış ve karşılaşmadan 2 – 1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Ziraat Türkiye Kupası'nda finale doğru yaklaşılırken Torku Konyaspor’un ikinci maçta avantajı bulunuyor.

TORKU KONYASPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupasının merakla beklenen Konyaspor – Beşiktaş maçı 3 Mart 2016 Perşembe günü saat 20:45’te Konya Torku Arena Stadında başlayacak. Karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu, Engin Erdem, Serkan Olguncan görev alırken, maç ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

TORKU KONYASPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Bugün Konya’da oynanacak olan Konyaspor – Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri;

Konyaspor muhtemel 11: Kaya Tarakçı, Nejc Skubic, Volkan Fındıklı, Jagos Vukovic, Selim Ay, Kibong Mbamba, Amir Hadziahmetovic, Selçuk Alibaz, Riad Bajic, Mehmet Uslu, İbrahim Sissoko

Haberin Devamı

Beşiktaş muhtemel 11: Denys Boiko, Serdar Kurtuluş, Marcelo Guedes, Alexis Delgado, Dusko Tosic, Veli Kavlak, Necip Uysal, Kerim Frei, Jose Ernesto Sosa, Ricardo Quaresma, Cenk Tosun

TORKU KONYASPOR  – BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Bu akşam Konya’da oynanacak olan Torku Konyaspor – Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı. Misafir için 50 TL olarak belirlenen bilet fiyatları sırasıyla şu şekildedir; 100 TL, 75 TL, 40 TL, 30 TL, 10 TL.

ŞENOL GÜNEŞ ROTASYONA GİDECEK

Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş’in bu akşam oynanacak karşılaşmada rotasyona gitmesi bekleniyor. As futbolcularından bazılarını dinlendirmeyi düşünen Güneş’in Torku Konyaspor maçında bu sezon daha az forma giyen oyuncuları sahaya çıkarması bekleniyor.

Konuyla alakalı ortaya iddialara göre Şenol Güneş, kaleyi Denys Boyko'ya emanet ederek, Tolgay Arslan, Necip Uysal, Kerim Frei'ı da orta sahada görevlendirebileceği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ KAFİLESİ KONYA’YA HAREKET ETTİ

Ziraat Türkiye Kupası son 16 çeyrek final rövanş maçında Konyaspor ile karşılaşacak olan Siyah Beyazlı takım maç için özel uçakla Konya’ya geldi. 19 futbolcu, Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi, basın sözcüsü Metin Albayrak ve teknik direktör Şenol Güneş’in yer aldığı kafile havalimanında meşalelerle karşılandı.

Haberin Devamı

BARRY DOUGLAS’TAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Spor toto Süper Lig ekiplerinden olan Konyaspor’un başarılı oyuncusu Barry Douglas, maç öncesi bazı açıklamalarda bulundu. Kayacık Tesisleri'nde gerçekleşecek olan antrenman öncesinde gazetecilere demeç veren Barry Douglas, iyi bir sonuç alarak Beşiktaş’ı elemek istediklerini açıkladı.

İlk maçta İstanbul’dan avantajlı bir puanla döndüklerini hatırlatan Barry Douglas, ilk maçtaki avantajı Konyaspor sahasında ve taraftarların desteği ile sürdürmek istediklerini söyledi. Süper Lig’in 23. haftasında Mersin İdman Yurdu deplasmanında oynanan maçı da değerlendiren Barry Douglas, zorlu bir deplasman olacağını tahmin ettiklerini, haklı bir galibiyetle eve döndüklerini belirtti.

BAKMADAN GEÇME!