Toraman Beşiktaş'ı bırakmaz

Güncelleme Tarihi:

Toraman Beşiktaşı bırakmaz
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2010 14:51

Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, Galatasaray’ın İbrahim Toraman’a 2 milyon euro teklif ettiği iddialarıyla ilgili olarak “Kendisi ileride A Milli Takım’a Beşiktaşlı İbrahim Toraman olarak gidecektir. Ben onun bu kariyerini birkaç yüz bin lira için feda edeceğini zannetmiyorum” dedi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda konuşan Mete Düren, “Toraman Beşiktaş’ta Toraman olmuştur. Kendisine bir başka büyük kulüpten gelecek birkaç yüz bin liralık fazla teklif nedeniyle Beşiktaş’ı bırakmayacaktır” şeklinde konuşurken Serdar Özkan için aynı şeyi söyleyemeyeceğini belirtti.

İBRAHİM TORAMAN’LA ANLAŞACAĞIZ

İbrahim Toraman, artık Beşiktaş’a mâl olmuştur. Ama İbrahim’in beklentileriyle yönetimimizin verdiği rakamlar arasında ufak tefek farklılıklar olabilir. Bu doğaldır, ama biz gelecek sene kendisiyle devam edeceğiz. Sözleşme yenileyeceğiz.

Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı kendisine çok net bir mesaj verdi. Bu mesaja bakarak gelecek seneye daha umutla bakması gerekiyor.

KARİYERİNİ BİR KAÇ YÜZ BİN LİRAYA FEDA ETMEZ

Toraman Beşiktaş’ta Toraman olmuştur. Kendisine bir başka büyük kulüpten gelecek birkaç yüz bin liralık fazla teklif nedeniyle Beşiktaş’ı bırakmayacaktır. Kendisi ileride A Milli Takım’a Beşiktaşlı İbrahim Toraman olarak gidecektir. Ben onun bu kariyerini birkaç yüz bin lira için feda edeceğini zannetmiyorum.

Biz onunla devam etmek istiyoruz. Bize karşı kırgın değil. Toraman da fedâkarlık yapacaktır. Ortak bir noktada buluşacağız.

SERDAR ÖZKAN VERİLEN ŞANSLARI DEĞERLENDİREMEDİ KENDİSİNE KIRGINIZ

Serdar Özkan için aynı şeyi söyleyemeyiz. Bizim verdiğimiz randevuya menajerini yollaması şık değildi. Bizi üzdü, kırdı. Kamuoyu Serdar’la ilgili eleştiri yaparken kendisine tanınan şansları düşünsün. Altyapıdan hangi oyuncumuza Serdar’a tanındığı kadar şans tanındı.

Mustafa Denizli, kendisine yeterince şans tanıdı. Önemli olan bu şansı nasıl değerlendirdiğidir. Herkese Serdar’ın kendisine verilen şansları nasıl değerlendirdiğini biliyor.

Bizim gelecek sezon planlamamızda bu sezon oynayan bütün yerli futbolcularla devam etme düşüncemiz var. Ancak bunu belli şartlarda bağlıyoruz.  Ekonomik açıdan belli kıstaslara göre belli kıstaslar yapacağız. Biz Serdar’a bir teklif verdik. Kabul ederse devam ederiz. Etmezse kendi yolunu çizmek de serbesttir.

BELEDİYESPOR’U MUTLAKA YENECEĞİZ

Belediyespor maçı çok zor olacak, ama mutlâka yeneceğiz. Bilet fiyatlarını da düşürdük. Eminim taraftarın ilgisi büyük olacaktır. Artık bizim tek stratejimiz galibiyettir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!