Toplum Destekli Polisler ile öğrenciler Nebiyan dağında buluştu

Güncelleme Tarihi:

Toplum Destekli Polisler ile öğrenciler Nebiyan dağında buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 14:27

Toplum Destekli Polisler ile öğrenciler Nebiyan dağında buluştu

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından öğrencilerle Nebiyan Doğa ve İzcilik kamp alanında doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı'nın (ÇOGEP) "Gelecek Sizinle Güzel Projesi" kapsamında, doğa yürüyüşü yapıldı. Sağlıklı yaşam, başlayacak olan sınavlar öncesinde öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak, sosyal anlamda olumlu davranış değişiklikleri geliştirmek, rol model olabilmek ve geleceğin onlarla daha güzel olacağını hissettirmek amacıyla Atakum İlçesinde eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Anafartalar Anadolu Lisesi ve Onur Ateş Anadolu Lisesi'nden toplam 35 öğrenci, 3 öğretmen ile birlikte 19 Mayıs İlçesinde Nebiyan Ormanları bölgesinde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Nebiyan Doğa ve İzcilik kamp alanında doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi.
Yapılan etkinlikte öğrenciler ile birlikte Nebiyan ormanlarında doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, öğrenciler ile bir araya gelerek, internet bağımlılığı, akran baskısı, 155 Polis İmdat hattının kullanılması ve önemi, polis mesleğine giriş şartları gibi konularda bilgiler paylaşıldı. Sonrasında da öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Yürüyüş sonrası kamp alanına gelinerek, açık alanda öğrencilere ikramlarda bulunuldu. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!