Tomas Kazan'da

Güncelleme Tarihi:

Tomas Kazanda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2007 00:00

İspanyol kulüpleri Celta Vigo ve Villarreal’in tekliflerini beğenmeyen savunmacı yıllık 1.5 milyon dolar veren Rubin Kazan’a, "Evet" dedi. Rus ekibi H.Kabze’nin ardından Cimbom’un Hırvat yıldızını da aldı.

GALATASARAY’da yaprak dökümü sürüyor. Hırvat yıldız Tomas da Hasan Kabze’nin ardından Rubin Kazan’a transfer oldu. Sarı kırmızılı takımla yollarını ayırmak istediğini sezon başından beri yöneticilere söyleyen Hırvat futbolcu, dün başta İspanyol kulüpleri Celta Vigo ve Villarreal’in ardından Rubin Kazan ile de sıkı pazarlıklar yaptı. Gönlünde İspanya olmasına rağmen Celta Vigo ve Villarreal’in, bonservis parası vermek istememesi üzerine Tomas, rotayı Rubin Kazan’a çevirdi. Rus ekibi, daha önce bu oyuncu için Galatasaray kulübüne yaptığı teklifte artışa gidince, Tomas da mecburen "Evet" demek zorunda kaldı.

Galatasaray yönetimi Tomas’a bonservis konusunda kolaylık sağlayacak.

Gitmeye mecburdum

Hırvat savunma oyuncusu da Rubin Kazan’dan yılda 1.5 milyon dolar alacak. Bugün yeni kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan Tomas, Hasan Kabze ile birlikte forma giyecek. Tomas, bu anlaşmayla Türkiye’den Rus Ligi’ne giden dördüncü futbolcu oldu.

Türkiye’de çok güzel günler geçirdiğini belirten Tomas, şartların gereklerini yerine getirdiğini ve Rusya’da oynamaktan mutluluk duyacağını söyledi. Hırvat oyuncu, "Özellikle Galatasaray’da yaşadığım şampiyonluğu asla unutmayacağım. Rus takımlarından cazip teklifler alıyordum ama kariyerimi İspanya’da tamamlamak istedim. Bu fırsat olmadı ve Rubin Kazan ile prensipte anlaştım. Aradaki ufak pürüzleri kısa sürede gidereceğiz. Rus ekibiyle sözleşme imzaladıktan sonra Galatasaray ile olan bağlarımı kopartarak mutlu bir şekilde Türkiye’den ayrılmak istiyorum. Burada güzel günler geçirdim. Bir gün yine Türkiye’de forma giyebilirim" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!