Tolga Zengin Sivasspor taraftarıyla tartıştı

Güncelleme Tarihi:

Tolga Zengin Sivasspor taraftarıyla tartıştı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 21:25

Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı Medicana Sivasspor maçı sonrası gerginlik yaşandı.

Haberin Devamı

Siyah beyazlıların kalecisi Tolga Zengin, soyunma odasına giden tünele girerken Sivassporlu bazı taraftarların küfürlerine hedef oldu. Küfürlere sinirlenen Tolga, elini kaldırarak, "Ayıp, ayıp" diye çıkıştı. Beşiktaş Kulübü görevlileri araya girerek Tolga'yı sakinleştirdi ve soyunma odası tüneline soktu.

"BİZ NE İSTERSEK ÖYLE OLACAK!"
Öte yandan Tolga, maç sonrası yaptığı açıklamada şampiyonluk için temkinli açıklamalar yaptı. Ligde diğer takımların ne yaptığıyla ilgilenmediklerini belirten tecrübeli kaleci, "Geri kalan bizi ilgilendirmiyor artık. Artık biz ne istersek öyle olacak. Sivas ve Akhisar maçları bizim için önemliydi. Sivas'ı geçtik. İnşallah Akhisar'da da kazanırız. Sahadaki futbol ortada. Herkes her maça odaklanıyor. Şampiyonluğu değil de maçı düşünüyoruz. Her maçı kazanınca şampiyon oluyorsunuz zaten. Şimdi bu maç bitti. Akhisar maçını da kazanırız inşallah" dedi.

Haberin Devamı

Takımda yaşanan sakatlıklar nedeniyle stoperlerin sık sık değişmesinden dolayı sorun yaşayıp yaşamadığı yönünde soruya Tolga, "Stoperler sakatlıktan dolayı değişiyor ama herkes elinden geleni yapıyor." yanıtını verdi.

"HENÜZ ŞAMPİYON OLMADIK"
Bir gazetecinin, 'Şampiyon olacak takımda kaptan olmak ve kupayı kaldırmak için ne düşünüyorsun?' sorusuna Tolga; "Henüz kaldırdığımız bir şey yok. Olunca görürüz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!