Tolga ve Daemm, Fenerbahçe'den çekiniyor

Güncelleme Tarihi:

Tolga ve Daemm, Fenerbahçeden çekiniyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2012 14:29

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'ndaki rakiplerinden Borussia Mönchengladbach'ta forma giyen Türk kökenli Tolga Ciğerci ve Filip Daems, sarı-lacivertli takımın zorlu bir rakip olduğunu söylediler.

Bugün yapılan antrenman sonrası Türk gazetecilere açıklamada bulunan Tolga Ciğerci Fenerbahçe'nin iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, “Grubumuzdaki Fenerbahçe ve Marsilya iki iyi takım. Zorlu bir grup olacak bizim için. Biz de iyi durumdayız. Amacımız kazanmak. İstanbul'da ve burada 1 ya da 3 puan almak istiyoruz” dedi.

Kendisi için Mönchengladbach'ta daha fazla forma giymenin önemli olduğunu belirten Tolga Ciğerci, milli maçlar nedeniyle ligde iki haftalık boşluk olduğunu ve bu zaman zarfında Fenerbahçe maçına daha iyi hazırlanacaklarını ifade etti. Bugüne kadar Türkiye'den herhangi bir transfer teklif almadığını vurgulayan genç oyuncu, hedefinin önce Bundesliga'da kalıcı hale gelmek, daha sonra ise İspanya ya da İngiltere'de forma giymek olduğunu dile getirdi.
İleride Türkiye'de de forma giyebileceğini anlatan Tolga, ancak şu an için erken olduğu düşüncesinde olduğunu belirtti.

Kendi evlerinde oynayacakları Fenerbahçe maçında çok sayıda Türk taraftarın olacağına işaret eden Tolga iyi bir maç olmasını diledi.

Mönchengladbach takımının Belçikalı defans oyuncusu Filip Daems ise (C) Grubunun enteresan bir grup olduğunu belirterek, Fenerbahçe'nin çok iyi bir takım olduğunu söyledi.

Bir dönem Gençlerbirliği'nde de forma giyen Daems, grup maçları için takım olarak üzerlerinde yoğun bir baskı olacağını dile getirerek bu gruptan başarılı bir şekilde üst tura çıkmayı amaçladıklarını kaydetti.

Türkiye'de uzun zamandır bulunmadığı için oyuncuları ve takımları takip edemediğini ifade eden Daems, “Fenerbahçe iyi bir takıma sahip. Krasic'i tanıyorum, diğer transferlerin de iyi olduğunu biliyorum. Türkiye'de oynayacağımız için de ayrıca mutluyum” dedi.

Daems, Mönchegladbach'taki maçta çok güzel bir atmosferin kendilerini beklediğini de sözlerine ekledi.

Mönchengladbach teknik direktörü İsviçreli Lucien Favre ise herhangi bir yorum yapmak istemediğini bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!