TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk Ceyhan’da

Güncelleme Tarihi:

TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk Ceyhan’da
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 11:38

BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ EMLAK DAİRE BAŞKANI DURSUN BAŞTÜRK, CEYHAN'DA TOKİ KONUTLARININ YAPILACAĞI ALANDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk, Ceyhan’da TOKİ konutlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.
Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile birlikte, ilk etapta bin konutun yapılacağı Ceyhan Şehir Stadyumu’nun karşısındaki konut alanını gezen Baştürk, inşaat çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını ifade etti.
Ceyhan Belediyesi olarak, TOKİ’ye arsa devrini gerçekleştirdiklerini ve ön talep toplama işlemini yaptıklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, ocak ayı itibariyle temel atma çalışmalarının başlamasını beklediklerini söyledi.
Yapılması planlanan 1. etap TOKİ konutlarının alt ve orta düzeyde vatandaşlara hitap edeceğini belirten Öztürk, “Ceyhan Şehir Stadyumu’nun karşındaki 90 dönümlük arazi üzerinde yapılacak olan ve her türlü donatı alanlarının da bulunacağı TOKİ konutları 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilecek. Talepler 7 bini geçti. Bu da bizlerin ne kadar doğru bir çalışma yaptığımızın ve vatandaşımızın ucuz konuta olan ihtiyacının göstergesidir. Allah’ın izniyle vatandaşımıza verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!