Tokat'ta "Herkesin Bir Yetimi Var" projesi tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Tokatta Herkesin Bir Yetimi Var projesi tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2014 17:02

Haberin Devamı

TOKAT (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından başlatılan ve Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen "Herkesin Bir Yetimi Var" projesi tanıtıldı.

26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Konferans Salonu'ndaki toplantıya Tokat Valisi Cevdet Can, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, eğitimciler ve davetliler katıldı.

Can, projenin Tokat için bir diriliş olmasını diledi. Proje kapsamında 6 yetime sahip çıkacağını kaydeden Can, "Toplumun liderlerinin örnek olması bakımından açıklamakta fayda vardır. Ben de 6 yetimle başlıyorum. Ailemde 6 kişi var. Her birine birer tane olacak şekilde düşündüm. Buradan yola çıkarsak bu sadakayı, bu tebessümü eğer biz yaygınlaştırabilirsek, bilin ki bu ülkenin geleceği parlak olacaktır. Bugün dünyada milli gelirine oranla en çok hayır yapan ülke Türkiye Cumhuriyeti'dir. Sayın Cumhurbaşkanımız, sayın Başbakanımız bunu defalarca söylemiştir" diye konuştu.

Haberin Devamı

İHH Yetimhaneler Koordinatörü Reşat Başer de Vakıf çalışmaları ve "Herkesin Bir Yetimi Var" projesi hakkında bilgiler verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!