Tokat Valisi Can: Tokat büyükşehir olacak iller kapsamında

Güncelleme Tarihi:

Tokat Valisi Can: Tokat büyükşehir olacak iller kapsamında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 12:54

Tokat Valisi Can: Tokat büyükşehir olacak iller kapsamında

Haberin Devamı

TOKAT,(DHA)-TOKAT Valisi Cevdet Can, "Sayın Cumhurbaşkanımız açıklamayı yaptı. İlimiz büyükşehir olacak iller kapsamında"dedi.

Vali Cevdet Can, İl Genel Meclisi’nin 2016 yılı son toplantısına katıldı. İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, meclis üyeleri ve İl Özel İdaresi birim müdürlerinin katıldığı İl Genel Meclisi Aralık ayı toplantısında konuşan Vali Cevdet Can, önümüzdeki 2 yılın nasıl değerlendirilmesi gerektiği konusunda açıklamalarda bulundu.

Tokat’a hizmet için burada olduklarını ifade eden Vali Can, "Önünüzde 2 yıl var. 3 yılı geride bıraktınız. Bundan sonra dönüp geriye bakacak halimiz yok. Bundan sonraya bakacağız. Koca iki yıl var. Son iki sene Tokat’ın büyümesi için öncekilerin en az 4-5 katı çalışmanız lazım. İş programı 25 gün içerisinde tüm birimler tarafından çıkarılsın. Siz bu ilin son il genel meclisi olabilirsiniz. Sayın Cumhurbaşkanımız açıklamayı yaptı. İlimiz büyükşehir olacak iller kapsamında. Son il genel meclisi olmanın bir takım mühürleri olması lazım. Bu şehre son meclis olarak bir imza atalım. Bu şehrin buna ihtiyacı var. Bu iki yıl mazeret istemiyoruz" dedi. Toplantıda konuşan İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, toplantıya katılımı nedeniyle Vali Cevdet Can'a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!